Cautare

1333 de rezultate pentru "eugen" (3.15 secunde)
Dupa introducerea pe ordinea de zi a inca trei proiecte de hotariri, si votarea acesteia, au inceput discutiile pe marginea celor mai fierbinti puncte, validarea mandatului consilierului PSD, Ion Mocanu, analiza cererii consilierului David Craiu de a fi repartizat la una dintre comisiile de specialitate, constatarea demisiei lui Eugen Chebac din functia de vicepresedinte si declararea vacantei functiei, revocarea hotaririi privin alegerea unui vicepresedinte si alegerea unui vicepresedinte al CJ.
Pentru a demonstra aceasta acuzatie, vicepresedintele Marcela Sighinas a dezvaluit ieri ca Eugen Durbaca nu face altceva decit sa tensioneze relatiile interumane din cadrul administratiei judetene. ... In acea zi social-democratul Eugen Chebac a fost ales in functia de vicepresedinte al CJ.
Eugen Mihaescu: ... Eugen Nicolicea: ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolicea: ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolicea: ... "Baciu ardelean cu cel moldovean,/ Mari, se vorbira si se sfatuira,/ La apus de soare, ca sa-l omoare/ Pe cel muntean, /Ca-i mai ortoman, / Si-are oi mai multe si vorba mai dulce!" Eugen Nicolicea:
Saptamina trecuta reprezentantul Guvernului in teritoriu ataca in Contencios alegerea lui Eugen Chebac ca vicepresedinte al CJ, iar acest fapt a declansat si reactia PSD.
Presedintele Consiliului Judetului Galati, liderul PC, Eugen Durbaca, considera totala nebunia din jurul subiectului alegerilor din CJ pentru functia de vicepresedinte, in opinia acestuia situatia fiind creata de interesele politice ale Aliantei D.A.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, si vicepresedintele acestei institutii, Eugen Chebac, au petrecut citeva minute bune in compania tinerilor veniti anul acesta la prima editie a Festivalului.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Afaceri in familie Desi benzinaria era evaluata la aproape 850.000 de euro (adica aproximativ 35 de miliarde de lei), pe 30.07.2004 Gheorghe Munteanu a vindut-o firmei SC LAURGEN SRL, administrata de Iliuta Eugen Stefanache, cu doar 19 miliarde de lei.
Deputatul PSD Eugen Bejinariu a declarat ca social-democratii au primit in ultimul timp “un numar ingrijorator de sesizari privind abuzuri ale actualei Puteri asupra angajatilor din institutiile statului atat la nivel local, cat si central, care reflecta tendinta Coalitiei PNL-PD-UDMR-PUR de promovare a clientelei sale politice, cu incalcarea legilor in vigoare“.
Social-democratii s-au adresat instantei pentru a lamuri problema legata de atacarea de catre prefect, in Contencios, a hotaririi CJ prin care Eugen Chebac a fost ales vicepesedinte.
Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC. ... La sedinta ordinara a CJ Galati de vineri, un consilier a propus realegerea unuia dintre vicepresedinti si l-a propus pe consilierul PSD Eugen Chebac.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
"Schimbarea conducerii DMHI a dus si la schimbarea strategiei institutiei", afirma vicepresedintele DMHI Eugen Pricopie Surpriza de proportii:
A doua surpriza neplacuta a fost dupa un sfert de ora, cind am aflat ce a zis Eugen Durbaca despre faptul ca nu a fost informat oficial si nu i s-a cerut sprijinul pentru participarea Centrului Cultural Dunarea de Jos la Sarbatoarea Scrumbiei.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. ... Anuntul a fost facut de presedintele formatiunii politice, Eugen Durbaca.
Realegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ a adus declaratii socante.
google-analytics.com