Cautare

3463 de rezultate pentru "elita dolj fotbal" (4.57 secunde)
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova. In ultimii ani, numarul cetatenilor straini care muncesc in Dolj a ramas constant.
O firma din Dolj s-a infiintat anul trecut doar pentru a emite facturi-fantoma pentru societati din alte judete care deduceau fictiv TVA.
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010. ... Anul acesta, a crescut numarul bolnavilor inchipuiti depensionati in Dolj.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Numai in Dolj au murit 38 de oameni in acest an, iar alti 194 au fost raniti.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Anul trecut, aproape jumatate dintre milionarii in dolari din Dolj au ales sa investeasca in domeniul imobiliar, cu predilectie in achizitionarea de terenuri si/sau construirea de spatii locative.
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj.
Consiliul Judetean Dolj, prin Centrul Sportiv de Copii si Juniori aflat in subordinea sa, a actionat in instanta Federatia Romana de Fotbal (FRF) si a solicitat anularea deciziei Adunarii Generale a FRF privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova, informeaza Agerpres.
Echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj a participat recent la un turneu international la Vidin (Bulgaria), reusind sa-si adjudece trofeul. ... Din echipa IPJ Dolj au facut parte:
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
Federatia Romana de Fotbal a depus candidatura oficiala pentru gazduirea de meciuri din faza grupelor si a optimor de finala ale Campionatului European din 2020, ce va fi organizat in 13 orase europene.
Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S. ... Iata componenta echipei de fotbal CATENA RACING TEAM, campioana editiei 2015:
google-analytics.com