Cautare

3464 de rezultate pentru "elita dolj fotbal" (3.24 secunde)
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Fanii olteni spun ca au adresat aceasta scrisoare premierului pentru ca nu le-au mai ramas multe sperante dupa ce Adunarea Generala a FRF a votat, luni, excluderea Universitatii Craiova, "poate cea mai iubita echipa de fotbal din Romania".
Ca s-a ales praful de 15 ani incoace de toate echipele si eu am facut milioane in fotbal. ... Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
Functionarii publici sunt elita tarii Termenul de "ministru" vine din latinescul "minister" care inseamna "primul servitor". ... de "agenti ai functiei publice"), acestia sunt un corp de elita.
Pentru a incuraja cat mai multi romani sa participe la astfel de curse imi doresc sa atragem si atleti de elita pentru ediția a 10-a a Maratonului Bucuresti, precum si organizarea unor competitii asemanatoare in intreaga tara.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. ... Pe baza lor urmeaza sa se faca planurile index in vederea introducerii cadastrului general", a declarat Marian Popescu, inginer-sef in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. ... Pana ieri, insa, din cei cinci senatori de Dolj, doar pedistul Radu Berceanu si pesedistul Mircea Geoana depusesera declaratii modificate, semn ca pe langa activitatea de parlamentari acestia s-au ocupat si de finantele proprii.
În Dolj, organismul comun cuprinde cinci pedelisti si cinci pesedisti.
La ceremonie au mai participat presedintele PSD, Mircea Geoana, care este si presedinte al Senatului, presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, care indeplineste si functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi (PSD), si alti demnitari, senatori, deputati, fosti prefecti, dar si sefi ai institutiilor deconcentrate.În mod ironic, au luat parte la "ungerea" prefectului si unii conducatori de institutii pe care chiar PSD vrea sa-i schimbe.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, este nemultumit de organigrama institutiei pe care o conduce, inclusiv de faptul ca majoritatea structurilor au subordonare tripla - atat fata de prefect, cat si fata de cei doi subprefecti.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. ... Desi este sfarsitul lunii mai, ISJ Dolj nu are nici acum bugetul aprobat de Ministerul Educatiei, lucrand pe unul provizoriu.
Angajatii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj au anuntat ieri ca se pregatesc de greva, pentru ca institutia angajatoare nu le-a platit integral in ultimele doua luni drepturile salariale.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Cladirea care va gazdui targurile si expozitiile Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj nu va fi terminata la timp, astfel ca institutia risca sa piarda finantarea europeana de 600.000 de euro.
google-analytics.com