Cautare

137 de rezultate pentru "electrosid titu" (2.51 secunde)
Titu Gheorghiof: ... Titu Gheorghiof: ... Titu Gheorghiof: ... Titu Gheorghiof: ... Titu Gheorghiof: ... - Miorita, Cenusareasa si pestele lui Bulgakov Titu Gheorghiof: ... "Stapane, stapane, mai cheama si-un caine!" Titu Gheorghiof:
Carp il transmitea de la Viena mentorului Junimii, francmasonul si parlamentarul Titu Maiorescu. ... Carp si Titu Maiorescu merg in Germania pentru a calma spiritele. ... Dintr-o sursa sigura, am fost informat despre aceasta intrunire (n.n dupa toate probabilitatile sursa era chiar Titu Maiorescu).
Traian Basescu a declarat, vineri, ca se bucura ca proiectul Centrului Tehnic al Grupului Renault de la Titu continua, precizand ca in timpul iernii trecute i-a fost teama de faptul ca, din cauza crizei, acesta ar putea fi abandonat.
Pictorul se numeste Titu Proca si a povestit in 2002, unui reporter de la un cotidian bucurestean, cum a decurs intalnirea sa cu Sergiu Nicolaescu. Titu Proca avea o expozitie pe holul vechiului Senat, din Piata Revolutiei.
El a subliniat ca dezbaterea a fost „absolut colegiala“, „nu au existat tensiuni“ si s-a stabilit „prin consens ca aceasta este cea mai buna solutie“ dintre variantele propuse de deputatul UDMR Marton Arpad, liberalii Dan Rusanu si Titu Gheorghiof si social-democratul Miron Mitrea.
Renault Technologie Roumanie (RTR) a inaugurat, joi, lucrarile de constructie la Centrul Tehnic de la Titu, unde vor fi realizate o parte din testele de vehicule si organe mecanice concepute de birourile de proiectare ale Grupului Renault.
Renault Technologie Roumanie va finaliza centrul de incercari pentru vehicule de la Titu la sfarsitul lui 2009, conform planului, si va continua angajarile, in pofida crizei economice globale care a afectat deja industria auto.
Potrivit directorului general al ArcelorMittal Hunedoara, Remus Patan, in cele trei filiale ale combinatului - Mecanicasider, Electrosid si Constructsid - unde s-au deschis listele pentru disponibilizari voluntare, sunt angajati 231 de oameni.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a aprobat memorandumul intern pentru modificarea si completarea normelor proprii de dotare cu autovehicule si a consumurilor lunare de combustibil.
Secretarul Biroului Permanent (BP), Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca a fost aprobata solicitarea Grupului Parlamentar PD cu privire la comportamentul neregulamentar al secretarului Camerei Deputatilor, Victor Ponta. Titu Gheorghiof a precizat ca BP va sesiza si va prezenta cazul lui Ponta Comisiei de disciplina si imunitati a Camerei.
Plenul, saptamana viitoare Liberalul Titu Gheorghiof, purtatorul de cuvant al Camerei, a declarat dupa sedinta Biroului Permanent ca, potrivit articolului 115, alineatul 5 al Constitutiei, sesiunea extraordinara are pe ordinea de zi doar acele proiecte de lege pentru adoptarea unor ordonante unde Camera Deputatilor este prima Camera sesizata.
Secretarul Camerei Deputatilor, liberalul Titu Gheorghiof (foto), a declarat ieri ca, potrivit procedurilor parlamentare, grupurile parlamentare vor putea sa depuna o eventuala motiune de cenzura in trei zile de la asumarea raspunderii Guvernului in Parlament. ... Titu Gheorghiof nu a citit insa prevederea constitutionala pana la capat.
Titu Gheorghiof: „Partidul are nevoie de el“ Presedintele organizatiei PNL Arad, deputatul Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca se bazeaza pe revenirea lui Theodor Stolojan in prim-planul vietii politice, „intr-un moment in care partidul are nevoie de el“.
Eu nu contest ca femeile au o capacitate foarte frumoasa de consimtamant, desi mi s-a intamplat mai rar in viata. Show liberal Titu Gheorghiof (PNL): ... Titu Gheorghiof: ... Titu Gheorghiof:
Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
Initial, chiar in ziua cand Olteanu a fost ales ca presedinte al Camerei, desemnat pentru aceasta functie a fost Titu Gheorghiof. Olteanu a sustinut ieri ca deputatul Titu Gheorghiof a renuntat la aceasta functie "invocand motive de natura divina".
Este momentul in care Titu Maiorescu scrie despre meritele literare ale lui Eminescu, caracterizat ca poet in toata puterea cuvantului.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca membrii Comisiei Juridice au solicitat prelungirea termenului de depunere a raportului pentru Ordonanta de Urgenta nr. ... Titu Gheorghiof a precizat ca s-a cerut amanarea depunerii raportului pentru sedinta din 16-18 mai.
Secretarul Camerei Deputatilor, liberalul Titu Ghiorghiof, a declarat ca va cere demiterea secretarului general al institutiei, Mihai Unghianu, pe motiv ca acesta nu i-a dat informatii corecte cu privire la stadiul bazinului aflat la subsolul Palatului Parlamentului. ... Titu Ghiorghiof i-a pus gand rau secretarului general Mihai Unghianu
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a aprobat amanarea termenului de predare a Raportului privind modificarea Regulamentului Camerei.
google-analytics.com