Cautare

137 de rezultate pentru "electrosid titu" (5.23 secunde)
Toth Endre - Director Economic si Toth Arpad - Director Executiv participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Georgiana Iuja - Sales Coordinator la MED CO - Medical Company, participa cu un stand la 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Brandul este prezent la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Mona Vie este prezenta la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.
Mai multe detalii despre aceasta metoda de screening puteti afla de la standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara la Universitatea "Titu Maiorescu".
Marian Vladimir Constantinescu, DDS, PhD- Sef Departament Reabilitare Orala din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Alexandra Manaila, Editorial Manager al revistei Romanian Journal of Health Manager si Media Systems Communication - organizator al evenimentului.
Solicitarea Societatii Romane Regale de Geografie privind infiintarea primei catedre de Geografie la Facultatea de Litere si Filosofie a Universitatii din Bucuresti, sustinuta de ilustrul ganditor si critic literar Titu Maiorescu, este aprobata de Ministerul Instructiunii Publice in aprilie 1899, iar prin adresa cu nr.
Printre cei care au mituit-o pe Mihaela Udrea se afla si Liliana Sgircitu, sotia interlopului brailean Titu Sgircitu. Udrea a primit de doua ori mita de la Liliana Sgircitu, pe 6 si 27 august 2015, in legatura cu avizarea a trei puncte farmaceutice.
Facultatea de Farmacie TITU MAIORESCU” Resurse naturale in prevenirea afectiunilor neurodegenerative. Terapii mitocondriale CoE1 GABA Lect. Univ. Dr.
Anca Daniela Raiciu este si profesor universitar in cadrul Facultatii de Farmacie Titu Maiorescu.
Anca Daniela Raiciu - University of Titu Maiorescu, Faculty of Pharmacy Department of Pharmacognosy, Phytochemistry, Phytoterapy, Romania Co-autor: Dr. Iulia Hobeanu - S.C.
Un fel de PC, dar ceva mai stilat decat "succesorii" de acum ai lui Take Ionescu sau Titu Maiorescu. Si toate astea, pentru a-i trimite acum in opozitie pe cei de la PD, iar Tariceanu sa fie prim-ministru timp de patru ani.
Cand Titu Maiorescu ii scria cuiva, la un moment dat, ca "Eminescu inca traieste", Eminescu inca traia, dar viata lui se afla in mare cumpana.
Cata vreme il trimitea Titu Maiorescu la Berlin, la Viena, nu era sarac. Nici Marquez nu e sarac. Nu cred ca trebuie sa fii neaparat sarac ca sa creezi.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com