Cautare

137 de rezultate pentru "electrosid titu" (7.68 secunde)
In Regiunea Vest, pretendent la o functie de vice regional este Titu Bojin (presedite CJ Timis). Acesta ar putea avea un contracandidat in persoana lui Ion Mocioalca.
Candidatii pentru regiunea Vest sunt presedintele CJ Timis, Titu Bojin, si presedintele PSD Caras - Severin, Ion Mocioalca.
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita. Unitatea se va numi Renault Tehnologie Roumanie - RTR, iar investitiile se vor ridica la 450 de milioane de euro.
Titu Ionascu, presedintele Camerei Notarilor Publici din Oltenia, sustine ca aprecierile privind tranzactiile imobiliare difera de la un notar la altul, iar arbitrul este piata însasi:
Titu Ionascu, presedintele Camerei Notarilor Publici din Oltenia, sustine ca aprecierile privind tranzactiile imobiliare difera de la un notar la altul, iar arbitrul este piata însasi:
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa vizita la Centrul de încercari automobile Titu, ca executivul va lua în discutie, în sedinta de astazi, majorarea taxei de poluare pentru masinile de ocazie si ca ar putea fi majorata prima de casare din Programul „Rabla“.Tariceanu a spus ca va avea discutii cu „sectorul auto“ în legatura cu majorarea primei de casare pentru masinile vechi, sustinând ca aceasta ar putea ajunge la „pragul psihologic“ de 1.000 de euro.
Pe langa garantia pentru credite, Renault solicita un raspuns clar si referitor la viitorul investitiei in centrul tehnologic de la Titu.
Din 59 de proiecte privind reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare a statiilor de tratare a apei potabile si statiilor de epurare, aprobate in anii anterior, anul trecut au fost finalizate 15 sisteme, la Sarmasu, Reghin, Stei, Beclean, Sangeorz-Bai, Nasaud, Salva, Cosbuc, Lehliu Gara, Navodari, Titu, Bumbesti, Jiu, Corunca, Fantanele si Macin, in valoare totala de 88,5 milioane lei.
In mod direct, vreau sa ma implic in proiectul turistic Surduc, lansat, recent, dupa cum stiti, de presedintele Consiliului Judetean Timis, colegul meu Titu Bojin.
In mod direct, vreau sa ma implic in proiectul turistic Surduc, lansat, recent, dupa cum stiti, de presedintele Consiliului Judetean Timis, colegul meu Titu Bojin.
1863) si in special mentorul acesteia Titu Maiorescu (1840-1917), prin lupta caruia impotriva mediocritatii si pentru introducerea criteriilor estetice in stabilirea ierarhiilor de valori).
• In primul rand, e bine sa stim ca numele adevarat al poetului national, Iminovici sau Eminovici (schimbat la cererea lui Titu Maiorescu), nu este adus din stepa rusa ci din...
- Modernizarea DN 7 Baldana â€" Titu pe 4 benzi. - Modernizarea DN 71 Baldana â€" Targoviste (4 benzi), cu perspectiva continuarii spre Pucioasa â€" Fieni â€" Sinaia.
Ca sa nu piarda vremea, urmeaza un an de teatru la Universitatea Titu Maiorescu, unde o cunoaste pe Sanda Manu, care ii prezice:
Pastrate de Titu Maiorescu si donate Academiei Romane in 1902, aceste manuscrise au fost legate in 45 de caiete, fara o cronologie stricta si fara o ordine tematica.
Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa (INMCA) in colaborare cu Societatea Romana de Acupunctura, Societatea Romana de Homeopatie si Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Eden Line este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Balint Iosif participa in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
google-analytics.com