Cautare

137 de rezultate pentru "electrosid titu" (3.20 secunde)
Cea mai importanta este în Craiova, iar cea de-a doua se afla în Dâmbovita, în localitatea Titu. Elpreco - firma de notorietate în Dolj - are o distributie nationala a produselor de profil, iar investitiile totale din ultimii 15 ani au ajuns la 15 milioane de euro.
El a subliniat ca lasa competitia sa se desfasoare fara influente din partea sa. Pana acum, si-au anuntat candidatura pentru sefia Camerei deputatii liberali Mona Musca, Dan Radu Rusanu si Titu Gheorghiof.
La randul sau, deputatul liberal Titu Gheorghiof a declarat ca nu este de acord cu pierderea zilei de luni, pentru simplul motiv ca se deschid scolile.
Primul candidat anuntat oficial la sefia PNL Arad a fost prefectul Cristian Stragea, care se bucura de sprijinul declarat al actualului lider, Titu Gheorghiof.
Olteanu si-a devansat din primul tur de scrutin contracandidatii, reusind sa intruneasca 36 de voturi, fata de Dan Radu Rusanu, care a cumulat 18, Mona Musca (opt) si Titu Gheorghiof (trei).
Pe de alta parte, la finalul sedintei de dimineata, liberalul Titu Gheorghiof a solicitat revenirea la articolul 73, pe motiv ca articolul, adoptat in forma propusa de PSD, reprezinta un temei pentru a fi contestat la Curtea Constitutionala si a pledat mentinerea articolului din actualul regulament.
In sala era prezent in acel moment secretarul de sedinta din partea Aliantei PNL-PD, Titu Gheorghiof. Din partea Opozitiei, deputatii care pot asigura secretariatul de sedinta sunt Victor Ponta (PSD) si Gelil Eserghep (PRM).
Deputatul PNL Titu Gheorghiof, secretar al Camerei, a explicat joi ca sanctiunile propuse in proiectul noului Statut al parlamentarilor rezolva numai „pe hartie“ problema senatorilor si deputatilor care absenteaza de la sedinte.
La randul sau, secretarul Camerei, liberalul Titu Gheorghiof, a precizat ca „Statutul parlamentarului este gata“.
Opt senatori si deputati liberali - printre care Norica Nicolai, Radu Stroe, Titu Gheorghiof, George Scutaru - au depus la Camera Deputatilor un proiect de lege privind pregatirea populatiei pentru aparare, care prevede infiintarea „Corpului Auxiliar“, ca structura non-combatanta, necesara in situatii speciale - de razboi, de urgenta, de asediu Este vorba de un fel de PTAP (Pregatirea Tineretului pentru Apararea Patriei) din vremurile comuniste.
Eugen Nicolaescu a precizat ca aceasta comisie este formata din Teodor Melescanu, Titu Gheorghiof din partea PNL si Mihai Stanisoara si Cristian Radulescu din partea PD.
In ceea ce priveste secretarii, vor ramane, ca si anul trecut, social-democratul Victor Ponta, liberalul Titu Gheoghiof, democratul Gheorghe Albu si deputatul PRM Gelil Eserghep, iar chestori vor fi de la PSD Marin Diaconescu, de la PD Ioan Oltean, de la UDMR Hunor Kelemen si de la minoritati Miron Ignat.
Astfel, au votat "pentru" pesedistii Adrian Nastase, Miron Mitrea, Victor Ponta si chestorul Marin Diaconescu, vicepresedintele de la PRM Lucian Bolcas si chestorul de la minoritati Miron Ignat, iar "impotriva" democratii Gheorghe Albu si chestorul Ioan Oltean, liberalul Titu Gheorghiof si vicepresedintele de la PC Daniela Popa.
Presedintele Comisiei speciale, liberalul Titu Gheorghiof, a declarat ca in ce priveste indeplinirea conditiilor de pensionare "a aparut dilema in ce sistem socio-profesional sa fie cuprinsi parlamentarii".
Prima propunere legislativa, care prevede posibilitatea de recuzare a judecatorilor Curtii Constitutionale, a fost initiata de patru deputati liberali - Crin Antonescu, Cornel ßtirbet, Titu Gheorghiof si Dan Motreanu.
xxx Colindul a fost scris de Eminescu intr-un caiet de 343 de pagini, caiet daruit Academiei Romane (alaturi de alte caiete) de catre Titu Maiorescu in 1902.
PNL isi va desemna, la primul Birou Permanent Central, candidatul pentru postul de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, una dintre propuneri fiind deputatul Titu Gheorghioff.
Revenind la Bogdan Olteanu, acesta este cel mai tanar sef al acestei institutii, dupa anul 1990 el fiind, pana ieri, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, functie pentru care PNL l-a desemnat, ca si succesor, pe deputatul Titu Gheorghiof.
Deputatul Titu Gheorghiof, propus anterior de liberali pentru fotoliul ministerial ramas vacant in urma alegerii lui Bogdan Olteanu ca presedinte al Camerei Deputatilor, a renuntat la aceasta functie invocand "motive de natura divina".
Se spune ca Titu Maiorescu era cel care a alimentat aceste barfe, deoarece Veronica a depus marturie impotriva lui la un proces.
google-analytics.com