Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (2.68 secunde)
Reforma in educatie trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate. Aceasta este pozitia presedintelui cu privire la problemele din sistemul de educatie. ... Afirmatia mea a fost ca reforma trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Presedintele Traian Basescu, liderul PSD Mircea Geoana, liderul UDMR Marko Bela, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, liderul PC Daniela Popa, liderul PDL Emil Boc, liderul deputatilor minoritatilor Varujan Pambuccian si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei (PNL), au semnat Pactul pentru educatie.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca regreta faptul ca Mircea Miclea nu a rezistat mai mult in functia de ministru al invatamantului, "pentru ca, in mod cert, eram mai departe cu reforma din educatie".
Evenimentul este organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead impreuna cu site-ul de educatie si parenting: ... RPG Security va asigura paza si protectia Targului Sporturilor si Activitatilor Recreative si de Dezvoltare Personala, organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead, impreuna cu site-ul de educatie si parenting:
Acesta se adauga sustinerii persoanelor cu deficiente de auz sau de vaz, pentru care Fundatia Orange a realizat deja cu succes in cei aproape 4 ani de activitate, numeroase proiecte de educatie, sanatate sau cultura.
Guvernul Ciolos se ia la intrecere cu indiferenta Executivului lui Boc privind soarta salariatilor din educatie si se pare ca si castiga.
La nivel european se constata ca nivelul de educatie al studentilor, precum si scorurile de universitati europene nu progreseaza si sunt chiar in scadere conform clasificarilor internationale.
Centrul Educational Sfanta Faustina este singurul centru din Bucuresti unde copii suferinzi sunt tinuti aproape de educatie si de copilarie.
Asta a fost o tristete a mea - ca n-am avut niciun fel de educatie Dintre membrii familiei, unul anume a marcat copilaria lui Dan C.
Social-democratii cer Guvernului sa negocieze cu partidele un pact politic pe tema educatiei, care sa cuprinda mai multe legi in domeniu, adoptate prin consens, a anuntat ieri seful Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall.
Presedintele Basescu a precizat, miercuri, la inceputul intalnirii cu partidele, ca in invitatia trimisa acestora i-a rugat sa faca observatii asupra pactului pentru educatie, mentionand ca lasa documentul deschis pentru semnare de catre partide, sindicate si asociatii ale elevilor si profesorilor.
Premierul i-a dat Ecaterinei Andronescu trei saptamani pentru a pregati pachetul de legi din Educatie, propus de comisia prezidentiala. De asemenea, primul ministru a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in educatie.
Traian Basescu roaga fortele politice sa încheie un pact pentru educatie, în care sa stabileasca directiile acestui domeniu.Schimbarile structurale în educatie ar trebui sa aiba loc pâna în 2013, a mai mentionat presedintele, aratând ca anul 2014, cel al unui nou buget UE, ar trebui sa gaseasca România cu un sistem de educatie „reconfigurat“.Seful statului a sustinut, la un simpozion organizat ieri de parlament, ca bugetul anual al educatiei ar trebui sa fie, în perioada 2008 - 2013, de cel putin 6% din PIB, iar cel al cercetarii ar trebui separat de acesta si ar trebui sa primeasca minimum 1% din PIB.Acestea reprezinta însa doar „alocari minimale, daca vrem o Românie competitiva“.
La nivel general, se observa ca timpul alocat practicarii sportului in scoli este redus si, in ciuda eforturilor de a creste numarul de ore de educatie fizica, efectele intarzie sa apara.
Alina Buzu, licentiata in educatie fizica si sport, instructor de fitness si aerobic; Andrei Isapas, licentiat in educatie fizica si sport, detinator al mai multor certificate in domeniu pentru echipamentele speciale reformer; Marius Neda, licentiat al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport;
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. ... 20% dintre parinti considera bataia un mijloc de educatie a copilului. ... Lipsa de educatie a parintilor si saracia sunt prioritare. "Eu cred ca multe dintre formele de abuz asupra copilului sunt o consecinta a lipsei de educatie a parintilor.
Accesul la educatie si cultura al copiilor din mediul rural.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
google-analytics.com