Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (3.16 secunde)
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
60% dintre romani nu fac niciodata sport Potrivit rezultatelor ultimului sondaj Eurobarometru privind sportul si activitatea fizica, 59% dintre cetatenii Uniunii Europene nu fac niciodata sport sau rareori desfasoara activitati sportive, in timp ce 41% fac sport cel putin o data pe saptamana.
PROGRAMUL COMPLET si TRANSMISIILE TV EURO 2012. Campionatul European de fotbal din Polonia si Ucraina si-a stabilit echipele calificate in faza sferturilor de finala si programul dupa care acestea vor juca in fazele superioare ale competitiei. ... Iata programul complet si transmisiile TV pentru sferturile de finala:
Hainele sport au devenit tinute sexy. ... Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda strazii dar si podiumurile internationale. Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata " Un nou inceput de an școlar si universitar ", pe care o puteti citi in continuare. ... Suntem in luna septembrie, astfel ca ne gandim la un nou inceput de an scolar si universitar.
Peste 100 de studenti de la 10 centre universitare din tara s-au intrecut weekend-ul trecut la Bucuresti in cadrul Festivalului Studentesc de dans si gimnastica aerobica "Gineta Stoenescu" (editia a cincea), organizat de departamentul de educatie fizica si sport al Universitatii Politehnice din Bucuresti.
Studiile arata ca inotul este o activitate care stimuleaza dezvoltarea fizica armonioasa a copiilor, cu multiple implicatii pozitive pentru sanatate.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Crin Antonescu a fost ministru al Tineretului si Sportului in guvernul CDR in perioada 1997-2000. In anul 1999 eram reporter special la publicatia Vip parlamentar si guvernamental.
Specialistii britanici sustin ca terapia recomandata pacientilor cu sindromul oboselii cronice este eliminarea temerilor, in timp ce activitatea fizica sau munca putandu-le inrautati simptomele.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP):
Civilizatia Atlanta Primele referinte cunoscute la Atlantida se afla in dialogurile lui Platon Timaios si Critias, scrise in 360 i.Hr. ... Din motive necunoscute, Critias a ramas neterminat, si s-a speculat ca ar fi primele doua dintr-o trilogie, care ar mai contine si un al treilea, Hermocrate.
Omul, in afara de trup, are si suflet. Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Controversatul om de afaceri Silviu Prigoana va lansa doua noi posturi de radio si unul de televiziune in urmatoarea luna. Potrivit documentelor depuse la sediul Consiliului National al Audiovizualului, acestea se vor numi Sport FM, Etno FM si Meteo TV.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Sport.ro: ... Emanuel Rosu si Dan Pavel va multumesc ca ati stat cu noi aici pe tot parcursul zilei.
- FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru: ... Stadio Olimpico, Roma (ITA) - Olimpique Lyon - Tottenham Hotspur (in direct pe Digi Sport 3, de la ora 20.00) Arbitru:
google-analytics.com