Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (2.98 secunde)
Sa ne amintim cateva repere din activitatea fostului functionar, Albert Einstein, la Biroul elvetian de Patente (Marci), unde se angajase din 1900 si pentru care anul 1905 avea sa fie un adevarat annus mirabilis (an minune).
Un agricultor din Plenita detine recordul in materie de TVA care trebuie platit statului pentru ca a muncit sute de hectare pe persoana fizica, dar nu s-a inregistrat ca platitor de TVA, asa cum prevede legea fiscala.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Organizatie PD Caras-Severin a anuntat aprobarea cererilor de inscriere in partid a 14 primari, viceprimari si consilieri comunali, proveniti de la PSD si PC.
Deputatul PSD Adrian Severin (foto), seful delegatiei euro-observatorilor social-democrati la Parlamentul European, a sustinut ieri ca, din informatiile pe care le are, Raportul CE, care urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, nu va pune problema clauzei de salvgardare, ci va fi tehnic.
Desi initial rezultatele referendumului au fost catalogate chiar de catre liderii de frunte ai partidului ca fiind un esec destul de usturator, dupa o privire mai atenta asupra scenei politicii romanesti, social-democratii par sa-si schimbe radical parerea.
Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a adresat joi mai multe intrebari Comisiei Europene (CE) privind capacitatea de absorbtie a fondurilor structurale de catre Romania si contributia Bucurestiului la bugetul UE.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Senatorul Georgica Severin (foto) a anuntat, marti dimineata, 24 August 2010, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent, fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in legatura cu scandalul in care se afla eurodeputatul Adrian Severin, ca, uneori, "oamenii destepti fac greseli prostesti". ... El a declarat, la iesirea din sala de judecata, ca regreta situatia in care se afla Adrian Severin.
Parlamentarii PDL de Caras-Severin il urmeaza pe Sorin Frunzaverde, insa nu toti primarii de orase vor pleca din partid Toti cei trei parlamentari democrat-liberali de Caras-Severin - Iosif Secasan, Valentin Rusu si Gheorghe Hogea - il vor urma de Sorin Frunzaverde.
Drobeta Turnu Severin ar putea fi primul oras din Romania in care administratia locala va recurge la conservarea energiei termice cu ajutorul sistemului Casa Clima, care este deja folosit in Italia, Germania si Austria.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate.
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate.
Cu regulamentul de partea sa, Gaz Metan Severin asteapta "binecuvantarea"
Marian Bondrea si compania nu au gasit conditii bune de pregatire la Herculane si au decis sa revina la Severin Formatia CS Turnu Severin a plecat duminica la pranz spre Baile Herculane, unde isi propusese sa asude toata saptamana, acesta fiind primul stagiu de pregatire al verii.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme.
google-analytics.com