Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (2.69 secunde)
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
O echipa competitiva il poate ajuta in cariera pe fiecare dintre membrii sai. Ce inseamna echipa, cum se construieste ea si care sunt avantajele lucrului in echipa puteti citi in cele de mai jos.
Inca vicepresedintele Corneliu Popescu a agitat organizatia dupa ce si-a anuntat iesirea din echipa senatorului.
Echipa Nationala de Fotbal Under 21 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 19 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 18 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 17 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 16 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 15 - Masculin Echipa Nationala de Futsal " Masculin Echipa Nationala de Futsal U21 " Masculin Liga 1 de Futsal " Masculin Echipa Nationala de Fotbal - Feminin Echipa Nationala de Fotbal Under 21 - Feminin Liga 1 - Feminin - Experienta celor trei ani de parteneriat cu FRF ne-a aratat importanta de a fi aproape de clientii nostri in toate aspectele vietii lor, de a ne bucura impreuna cu ei la meciuri, de a sustine impreuna sportivii preferati, de a ne simti parte din aceeasi echipa.
In editia Cupei UEFA 1979/1980 si apoi in Cupa Campionilor Europeni 1981/1982, Universitatea a surprins Europa fotbalistica, echipa voastra fiind eliminata, in fazele superioare ale competitiilor, de echipe germane titrate, Borussia Monchengladbach (UEFA 1979/1980), respectiv Bayern München (Cupa Campionilor Europeni, 1981/1982).
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Swansea - Petrolul 5-1 (3-0) Petrolul o caricatura de echipa Petrolul a demonstrat in Tara Galilor ca este o echipa de "grupa mica".
LOTUL ROMANIEI PENTRU MECIUL CU INSULELE FEROE - Echipa nationala conduce grupa si ne dorim ca la finalul acestei saptamani sa ne consolidam pozitia.
Colegii de la prima echipa sunt extraordinari, se poarta foarte bine cu jucatorii tineri, care vin de la Primavera. ... E un profesionist desavarsit", a punctat portarul oltean, care concureaza pentru un loc la echipa mare cu nume consacrate, cum ar fi Gianluigi Buffon, Alexander Manninger si Marco Storari.
Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. ... Craiova a fost o echipa modesta. E o echipa valoroasa, dar dupa ce s-a intamplat cu Ilie Balaci, a fost modesta in seara asta. ... Daca pierd cinci milioane, mai tin echipa?
Echipa de rugby. ... Pentru echipa de fotbal, dl. ... Aduce investitori, dand echipa de fotbal afara din oras! Mai are putin si ii da afara pe strada, sa joace in fata blocului echipa Callatis, cand am avut echipa in divizia B.
Or aici, echipa multidisciplinara ti-o cam faci tu. ... - Echipa multidisciplinara este la ordinea zilei acolo. ... Echipa difera in functie de afectiunea pacientului.
Cu toate ca multe persoane neglijeaza oportunitatile oferite de munca în echipa, în favoarea unor aparente avantaje personale, apartenenta la un grup de lucru bine închegat va propulseaza în cariera.Faptul ca o echipa este mai buna decât suma indivizilor care o formeaza este un lucru binecunoscut.
Cand nu sunt rezultate la o echipa, antrenorul pleaca primul. ... Pusa Dina era la echipa inca de la infiintarea clubului SCM, acum cinci ani, dar a fost antrenor secund si inainte, cand echipa apartinea CS Universitatea Craiova, iar antrenor principal era Adrian Cotoranu.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Rememorand intalnirile dintre Fiorentina si Universitatea, fostul mare jucator al echipei italiene, Antognoni, a spus ca echipa din Banie a fost foarte buna, altfel nu ar fi reusit sa elimine formatii titrate precum Fiorentina, Kaiserslautern, Bordeaux.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a plans ca are probleme mari de lot inaintea amicalelor cu Elvetia si Austria, admitand ca reprezentativa noastra porneste cu sansa a doua in cele doua confruntari Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri-dimineata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia in vederea sustinerii celor doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena"
Asa s-a intamplat cu echipa de campanie a d-lui Mircea Geoana - candidat la Primaria Capitalei, impotriva lui Traian Basescu, in primavara anului 2004.
google-analytics.com