Cautare

2340 de rezultate pentru "dunarea galati" (3.20 secunde)
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
"Nu sunt de acord cu varianta refacerii digurilor, pentru ca trebuie sa avem in vedere faptul ca atunci cand Dunarea va fi iar mare si nivelul panzei freatice se va ridica, indiferent cate diguri vom avea, zone umede tot vor fi", a spus Silisteanu.
Parlamentarii scormonesc si in conturile Securitatii Plenul Camerelor reunite a aprobat si constituirea "Comisiei parlamentare de ancheta pentru investigari si clarificari referitoare la activitatea ICE Dunarea".
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. ... FCM Campina - FCM Dunarea 4-0 (1-0). ... La finalul primei parti a campionatului FCM Dunarea se situeaza pe locul 15, cu urmatoarea linie de clasament:
“Am avut o discutie cu ministrul austriac de externe, la solicitarea acestuia, privind un proiect comun care sa includa si Ungaria, in ceea ce priveste Dunarea, proiect pe care sa-l adresam Comisiei Europene in cel mai scurt timp.
Marea Neagra s-au hotarat sa scoata la licitatie hotelurile Alfa, Beta, Gama, restaurantul Mercur impreuna cu punctul termic cu acelasi nume, restaurantul Dunarea, impreuna cu terenul aferent, dar si gradina Dunarea, braseria Saturn si grupul Jupiter.
Acestora li se adauga restaurantul Dunarea si laboratorul Pinguin, din Eforie Nord, restaurantele Dunarea, Mercur si Minerva- din statiunea Saturn si grupul gospodaresc Jupiter.
Dunarea Veche, in aria cuprinsa intre confluenta canalului Olguta cu bratul Dunarea Veche si confluenta Dunarii Vechi cu canalul Sulina. O alta zona protejata este bratul Dunarea Veche de la Mila 13+1000 pana la Mila 8+600, pescuitul in aceasta arie fiind prohibitiv pentru tot anul.
Aproape 2.000 de studenti dintre cei aproape 15.000 ai Universitatii "Dunarea de Jos" urmeaza sa primeasca burse in acest an universitar, ne-a precizat conducerea universitatii printr-un comunicat. 202 studenti ai Universitatii ,,Dunarea de Jos" vor primi in acest an burse de studiu din veniturile proprii ale institutiei.
, prin licitatie, a Satului de Vacanta Dunarea din statiunea Saturn, proprietate pusa sub sechestru a Petromin. ... In afara cladirilor din Satul de Vacanta Dunarea, din statiunea Saturn, Petromin va ramane si fara terenurile aferente.
Dupa cum era de asteptat, la prima licitatie organizata de Fisc pentru vanzarea Satului de Vacanta Dunarea din Saturn nu s-a prezentat nimeni. ... Astfel, Satul de Vacanta Dunarea din Saturn este evaluat acum la fix 5.
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
"Sarbatoarea Dunarii" este prima activitate din proiectul cu titlul "Dunarea, Forever", al carui contract va fi finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007-2013, in urmatoarele zile. ... Proiectul "Dunarea, forever" are o valoare de 463.000 lei si va dura 14 luni.
Rodica Zaharia) Miercuri, 3 februarie 2016, are loc in Sala Polivalenta Dinamo, meciul de handbal dintre Dinamo Bucuresti si AHC Dunarea Calarasi. ... A uitat Federatia de meciurile pe care le-a avut Dunarea la Constanta datorate unei cauze perfect identice?
Zona crepusculara din Calarasi si taurasul fraged Dunarea Calarasi. ... - Cu ce ai ramas dupa experienta Dunarea Calarasi? ... - Da-mi un exemplu de un lucru absurd pe care l-ai trait la Dunarea!
Sper sa nu fim fricosi Dunarea Calarasi o infrunta joi pe FCSB, ora 21:45, in capul de afis al optimilor Cupei Romaniei.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi.
Muzeul Dunarea de Jos ii invita pe locuitorii Calarasiului, sambata, 21 mai, in intervalul orar 18:00 - 24:00, la cea de-a XII-a editie a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor.
S-a deschis sesiunea internationala de comunicari stiintifice, la Muzeul Dunarii de Jos Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a gazduit miercuri, 28 septembrie 2016, deschiderea celei de-a XVI-a editii a sesiunii internationale de comunicari stiintifice, intitulata CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Din cauza secetei excesive, apele fluviului Dunarea au scazut sub cotele previzibile, scotand la iveala, odata cu portiuni de zid ale cetatii, necunoscute pana atunci arheologilor, si un fragment de constructie din lemn ce aducea cu un bord de corabie.
google-analytics.com