Cautare

2340 de rezultate pentru "dunarea galati" (7.44 secunde)
Desi a anuntat ca nu dispune de un buget suficient pentru investitii si cresteri salariale, Universitatea "Dunarea de Jos" a oferit posibilitatea unor profesori sa realize in anul "critic" venituri colosale.
Ce spun specialistii Daca la finalul lunii iulie, cotele apelor Dunarii inregistrau, la Galati, valoarea de 100 cm, ieri, 3 august, aceasta valoare scazuse cu 9 cm, la 91, punand astfel in alerta autoritatile competente.
Printr-o adresa a DGFP Galati, prin care aceasta institutie raspunde intrebarilor redactorilor Monitorului de Galati, se arata ca motivul pentru care nu au fost luate masuri drastice de recuperare a creantelor pe care le datoreaza firmele lui Bologa este ca 's-a constatat ca acesta nu mai locuieste la adresa cu care a fost inregistrat la Registrul Comertului'.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
EXPOZITII PERMANENTE - Arta si magie, viata si moarte in preistorie la Dunarea de Jos - Rituri si ritualuri la Dunarea de Jos. ... Arta si magie, viata si moarte in preistorie, Civilizatia romana la Dunarea de jos - Durostorum, Sultana - Malu Rosu:
Romania a preluat ieri presedintia Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR) de la Republica Moldova, iar in functia de presedinte a ICPDR a fost numit secretarul de stat din Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Lucia Ana Varga, anunta The Money Channel, care preia un comunicat al ministerului.
Dunarea, atuul neexploatat al doljenilor Atuul regiunii este Dunarea.
Dunarea Veche intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, Mm 13+1.000, pe o durata de 275 de zile, in perioada 1 martie - 30 noiembrie, sectorul de pe Dunarea Veche cuprins intre confluenta cu canalul Sulina, de la Mm 13+1.000 si pana la confluenta cu canalul Sulina Mm 8+600, in tot timpul anului, lacul Gasca din Complexul Somova-Parches, in tot timpul anului, lacul Erenciuc, in tot timpul anului, cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, pe Dunare in perioada 15 februarie - 15 mai cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Isaccea, Far, Groapa Catargului, Pluton si Toana Noua, pe Bratul Borcea in perioada 15 aprilie - 01 iunie cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Stelnica, Fetesti si Stancuta.
Pe de o parte galatenii reclama conditiile intalnite in zonele de agrement, iar pe de alta directorul ADP, Eduard Grosu, afirma ca incasarile de la Plaja "Dunarea" si Lacul "Vanatori" au fost mult mai mici decat cheltuielile de intretinere.
Potrivit ANPA, au fost declarate zone de protectie - Dunarea Veche, intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, pe o durata de 275 de zile, pana la 30 noiembrie inclusiv, Dunarea Veche de la Mm 13 + 1.000 pana la 8 + 600, in tot cursul anului.
Podgoria Sarica-Niculitel Traversand Dunarea cu bacul, de la Braila la Smardan, trecem in nordul Dobrogei. ... Un dig de 13 km uneste Smardanul cu Orasul Macin, inaintand printr-un decor spectaculos, pe langa Brarul Macin sau Dunarea Veche.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi:
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Dunarea Calarasi obtine prima victorie din istorie pe teren propriu in Liga 1 si urca provizoriu pe loc de play-off, 4. ... Dunarea Calarasi:
Meciul Dunarea Calarasi - FCSB va fi primul disputat in nocturna din istoria orasului! Presedintele clubului Dunarea Calarasi, Florin Brisan, a anuntat ca meciul cu FCSB, din Cupa Romaniei, se va disputa in nocturna.
FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. ... Dunarea s-a aparat avansat. ... ECHIPELE DE START - Dunarea:
Impreuna pentru Dunare Prin noul parteneriat, WWF si Coca-Cola se angajeaza la reconstructia zonelor umede din lungul fluviului Dunarea printr-o serie de actiuni desfasurate in Austria, Ungaria, Croatia, Serbia, Bulgaria si Romania.
Dunarea a creat aproape de Calarasi o adevarata minidelta, un ecosistem care ascunde peisaje de o frumusete ce-ti taie respiratia. ... Pescarii pot sta cu ochii pe pluta toata ziua dar nici amatorii de drumetii cu barca nu se vor plictisi pe Dunarea de langa Calarasi.
MUZEUL DUNARII DE JOS organizeaza in perioada 28 - 30 septembrie a XVI-a editie a sesiunii internationale de comunicari stiintifice CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS. ... Dunarea de Jos intre Balcani si Carpati.
google-analytics.com