Cautare

2471 de rezultate pentru "divizia c dolj" (3.95 secunde)
Autoritatile judetene au anuntat ieri ca societatea VERONA, care câstigase la licitatie distributia produselor de panificatie pe doua dintre sectoarele puse la bataie de Consiliul Judetean Dolj, a renuntat la întelegere.
Numarul persoanelor fara un loc de munca din Dolj este în continua scadere.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova. In ultimii ani, numarul cetatenilor straini care muncesc in Dolj a ramas constant.
O firma din Dolj s-a infiintat anul trecut doar pentru a emite facturi-fantoma pentru societati din alte judete care deduceau fictiv TVA.
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010. ... Anul acesta, a crescut numarul bolnavilor inchipuiti depensionati in Dolj.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Numai in Dolj au murit 38 de oameni in acest an, iar alti 194 au fost raniti.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
Mai avem evazionisti in Dolj? E.C.: ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj? E.C.: ... E.C.: ... E.C.: ... E.C.: ... E.C.: ... E.C.:
Mai avem evazionisti in Dolj? E.C.: ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj? E.C.: ... E.C.: ... E.C.: ... E.C.: ... E.C.: ... E.C.:
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
In ceea ce priveste consilierii judeteni, numarul acestora a ramas constant in perioada de doi ani scursa de la inceputul mandatului, PNL intrand in mandatul 2004 - 2008 cu opt alesi in Consiliul Judetean Dolj.
Am primit o propunere perfectibila si tocmai de aceea am hotarat sa amanam sedinta.Trebuie sa ne uitam in cat mai multe localitati din Dolj, sa acordam sprijin mai multor tipuri de proiecte, pentru ca acesti bani sa fie repartizati intr-un mod cat mai echitabil", a spus consilierul democrat Gelu Visan.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe stirile care anuntau scoaterea de la guvernare a democratilor, ca zvonurile privind impartirea posturilor detinute in Dolj de PD au si inceput sa apara.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu.
google-analytics.com