Cautare

61292 de rezultate pentru "disparitia fetei din carbunesti" (7.89 secunde)
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Cetatenii din Targu Carbunesti care locuiesc in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) nu vor sa devina proprietari pe garsonierele si pe apartamentele scoase la vanzare de primarie si prefera sa ramana in continuare chiriasi.
Angajati ai Primariei din Targu Carbunesti ii vor filma cu camera ascunsa pe politistii din localitate. Imaginile vor fi postate pe site-ul primariei, dupa cum sustine viceprimarul Ion Fugaru. Agentii de circulatie din Targu Carbunesti scot peri albi autoritatilor orasului.
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj.
In urma alunecarilor de teren din primavara anului 2006, Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru construirea a peste 100 de imobile destinate sinistratilor gorjeni din comunele Rosia de Amaradia si Albeni, ale caror locuinte fusesera inghite de pamant.
Replica Vedetelor / S-A LANSAT APARATUL DE BARBIERIT CREAT SA SE AJUSTEZE IN TIMP REAL CONTURURILOR FETEI!(Autoare: ... Avand in vedere acest lucru, Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall este creat astfel incat sa vina in intampinarea acestor probleme, adaptandu-se in timp realliniilor fetei.
Replica Vedetelor / S-A LANSAT APARATUL DE BARBIERIT CREAT SA SE AJUSTEZE IN TIMP REAL CONTURURILOR FETEI!(Autoare: ... Avand in vedere acest lucru, Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall este creat astfel incat sa vina in intampinarea acestor probleme, adaptandu-se in timp realliniilor fetei.
Primariile din Gorj au strans cureaua cat au putut pentru a cheltui cat mai putini bani cu deszapezirea localitatilor. Iarna grea a afectat insa bugetele si asa firave ale principalelor orase din judetul Gorj.
Pana la sfarsitul lunii mai vor intra in somaj aproximativ o mie de persoane, cumuland disponibilizatii gorjeni din lunile martie si mai. Afectat de criza economica mondiala, chiar si Irinel Columbeanu a inceput sa dea afara din angajati.
Irinel Columbeanu a schimbat numele firmele sale de columbeanit din Targu Carbunesti, Gorj. ... O fi ramas fara bani!“, a afirmat Calin Argesean, fost angajat la SC Construct Materia Columbeanu Targu Carbunesti.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Fenomenul disparitiei temporare a unor obiecte Doua cititoare ale JP - din Cluj-Napoca si respectiv din Constanta-, semnaleaza un fenomen straniu: disparitia temporara a unor obiecte si reaparitia lor in acelasi loc.
DIN DRAGOSTE: ... Naratorul isi rememoreaza episodul Maitreyi, referindu-se la jurnalul tinut in vremea aceea si intercaland in relatare extrase copioase din acel jurnal. Stilul jurnalului este cel din Santier :
Alte simptome ce pot fi prezente la trezirea din somn includ dificultati in folosirea unui picior, senzatia de slabiciune la nivelul unui brat.
Alte simptome ce pot fi prezente la trezirea din somn includ dificultati in folosirea unui picior, senzatia de slabiciune la nivelul unui brat.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
La randul lor, consilierii pareau picati intr-o letargie din care numai terminarea sedintei ii putea scoate.
plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
Prin natura activitatii pe care am desfasurat-o, si a faptului ca nu de fiecare data am putut sa am grija de mine( unul din motive a fost portul bocancilor militari) am reusit sa ma procopsesc cu bataturi la ambele picioare.
google-analytics.com