Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (3.33 secunde)
Ma bucura reintrarea ta, dar vreau sa te vad la meciurile cu Rapid si Dinamo pe teren, asa cum face Dorinel Munteanu la Cluj. ... Chiar se intrevedea de la meciul cu Dinamo. ... Jiul - Dinamo 0-1. ... In schimb, Dinamo este cu toate panzele sus.
Au mai ramas doar doua zile pana la meciurile de foc ale anului 2006, Universitatea - Steaua si Pandurii - Dinamo, duelul oltenilor cu granzii Capitalei fiind asteptat cu mare interes si nerabdare de lumea fotbalului romanesc.
Florin Prunea a transmis ca, desi regreta situatia in care se afla Dinamo dupa ce a pierdut prima mansa a duelului cu U Cluj, ardelenii au meritat pe deplin victoria.
In timp ce PSD se joaca de-a motiunea impotriva Guvernului Tariceanu, Dinamo a reusit ieri sa aduca un antrenor stelist la echipa.
Dinamo este in criza si cu Mircea Rednic pe banca. ... Rednic a fost criticat dur de Iuliu Muresan dupa partida Voluntari - Dinamo 2-1. ,,Dinamo nu a mai batut pe nimeni din luna august.
Mircea Rednic a dezvaluit o parte din situatia dezastruoasa prin care trece Dinamo, echipa care a ajuns sa nu-si mai permita sa alimenteze autocarul. Antrenorul lui Dinamo a avut o izbucnire la conferinta de presa pe care a sustinut-o joi.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Nu-mi vine sa cred si imi pare rau pentru Dinamo, ca a ajuns la acest nivel.
Deian Sorescu a parasit-o pe Dinamo in iarna, dar recunoaste ca nu se poate rupe de tot de fostii sai coechipieri.
Dinamo - U Cluj 1-1 a fost rezultatul care a trimis-o pe Dinamo in Liga 2. La finalul partidei, Erik Lincar, antrenorul clujenilor a avut un mesaj pentru cei care i-au acuzat inaintea barajului cu Dinamo ca nu isi vor apara sansele.
Superliga, etapa a 3-a Dinamo - Sepsi OSK 0-3 (0-1) A marcat: ... Dinamo: Golubovic - C. Costin, R. Grigore, Giafer, Moura - Larrucea - Bani, N.
Craiova - Dinamo 1-0 A marcat: ... Ivaylo Petev DINAMO (4-3-3): Golubovic - Cr. Costin, Lucas Alves (cpt.), Homawoo, Amzar - N.
Superliga, etapa a 18-a Sepsi OSK - Dinamo 2-1 (2-0) Au marcat: ... Paun, Kallaku, Damascan, Rondon Dinamo: Golubovic - Araujo, Patriche, R.
Superliga, etapa a 25-a Farul - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... Gheorghe Hagi Dinamo: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic, Bordusanu - Milanov, Abdallah, Politic Rezerve:
Superliga, etapa a 26-a Dinamo - Otelul 3-1 Au marcat: ... Pop 16 pen Dinamo: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic, Amzar - Milanov, Abdallah, Politic Rezerve:
Superliga, play-out, etapa 1 Hermannstadt - Dinamo 3-0 Au marcat: ... Marius Maldarasanu Dinamo: Golubovici - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Ilic, Bordusanu - Milanov, Abdallah, Gregorio Rezerve:
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
CSM CSS Terezianum Sibiu - ACS Penicilina Iasi, Universitatea Cluj - SCM CSU Arges Volei Pitesti, CSU Medicina Targu Mures - Dinamo Romprest Bucuresti (ora 17.00, in direct la Digi Sport 3), CV 2004 Tomis Constanta - Stiinta Bacau.
Gorjenii debuteaza in 2012 acasa, cu liderul Dinamo. ... Pandurii nu mai debuteaza in 2012 la Brasov, ci acasa, cu liderul Dinamo Bucuresti.
Steaua, la 6 puncte de Dinamo! ... Steaua se apropie la 6 puncte de Dinamo pentru ca a profitat de erorile clujenilor, in timp ce "U" se indeparteaza de Europa.
Nu va mai canta, dar vine la superamicalul Dinamo - Barcelona. ... Barcelona a inchiriat mai multe loje ca Dinamo pe National Arena.
google-analytics.com