Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (4.30 secunde)
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
Dinamo ii ia fata Stelei cu un proiect gigant! ... Mircea Lucescu cere schimbari majore la Dinamo si crede ca noul proiect al conducerii ar trebui sa includa si construirea unui nou stadion in Stefan cel Mare!
HotNews.ro Cupa Romaniei Steaua-Dinamo 2-2 intr-un derby superb/ Omul in plus a contat/ Dinamo este in finala Steaua si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in returul semifinalei Cupei Romaniei, rezultat care ii califica pe dinamovisti in finala competiei.
Astra, Steaua, Dinamo, Pandurii si Viitorul sunt vazute drept echipele cu cele mai mari sanse de a castiga campionatul, fara ca una dintre ele sa fie favorita clara. ... Dinamo este singura echipa dintre cele patru care are antrenor nou, Ioan Andone, iar transferurile facute nu impresioneaza ca nume.
Dinamo a adus primul jucator. "E un lider, face cat doi capitani" Iuliu Muresan, administratorul judiciar al lui Dinamo, a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Report si a dezvaluit ca Dinamo a semnat deja cu un prim jucator, Razvan Patriche.
REZUMAT | Dinamo - Univ. ... Portarul lui Dinamo, rusine maxima Liga 1, etapa a 25-a Marcatori: ... Trica 87 Dinamo: Chesneau - Ehmann, Aloe, R.
Conducerea lui Dinamo face de cateva zile mare tam-tam si ham-ham pe marginea evenimentelor petrecute la meciul cu Farul, considerandu-se nedreptatita - tot ea!
Peste 200 de politisti din cadrul Politiei Capitalei actioneaza pentru mentinerea ordinii publice in zona Stadionului Complexului Sportiv "DINAMO", in ziua de 5 decembrie a.c., cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal Dinamo - Steaua, cu incepere de la ora 20.30.
"De vina sunt toti care au fost pana acum si sunt la Dinamo. ... Dinamo trece printr-o perioda foarte grea. ... E un lot subtire pentru ce vrea Dinamo.
"Unii fani isi construiesc blocuri pe spatele echipei" "Dinamo mi-a lasat o impresie foarte proasta. Lotul lui Dinamo este mult peste cel de la U din punct de vedere valoric. ... cel mai mare din istoria lui Dinamo.
Unul din liderii galeriei lui Dinamo, Mihnea Ionescu, spune ca sustinatorii echipelor de fotbal au si ei dreptul sa fie in strada. ... Jandarmeria sustine ca manifestatia de sambata seara de la Universitate a degenerat in momentul in care au aparut reprezentantii galeriilor lui Dinamo si Steaua.
Au mai ramas Dinamo si Rapid, in functie de finala Cupei Romaniei. ... Castigatoarea Cupei, Rapid sau Dinamo, intra in playofful Ligii Europa.
Dinamo Bucuresti castiga Cupa Romaniei, dupa ce invinge Rapidul cu 1-0 Dinamo castiga pentru a 13-a oara Cupa Romaniei, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, Rapidul cu 1-0. ... Dinamo:
Scarlatache aduce Cupa in Stefan cel Mare Dinamo a castigat Cupa Romaniei după ... Dinamo a jucat la fel ca Chelsea, condusa fiind de la margine tot de un antrenor italian, Dario Bonetti. Rapidul a avut posesia si ocaziile, Dinamo a marcat si a castigat trofeul.
In schimb, Dinamo va fi in urna a doua.
Dinamo a ratat startul in campionat si are acum de tras pentru a ajunge in frunte. ... Dinamo si-a recuperat punctele pierdute etapa trecuta cu CFR, dar mai e mult pana departe. ... Daca a fost ofsaid, n-a fost la mine, o fi fost inainte" (Alexandru Curtean, mijlocas Dinamo)
' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi.
Steaua a INVINS cu 2-0 pe Dinamo Tbilisi Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzina Dinamo Tbilisi, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, transmite Mediafax. ... Dinamo Tbilisi:
Microbistii vor putea urmari la Televiziunea Romana meciurile celor de la Viitorul, FCSB, Dinamo si Astra, pentru accederea in play-off Champions League, respectiv Europa League.
Meme Stoica, managerul general FCSB, a avut cateva reprosuri de facut fata de jucatorii FCSB, desi ros-albastrii au invins rivala Dinamo cu 3-0. "Dinamo a jucat foarte dur, iar noi ne-am cam ferit. ... E inadmisibil ca Dinamo, in 10 oameni si la 1-0 pentru noi, sa aiba 3 cornere!
google-analytics.com