Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (2.93 secunde)
Steaua a castigat derby-ul cu Dinamo. Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev.
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo . ... Apele la Dinamo s-au tensionat iar in Stefan cel Mare, odata cu revenirea lui Cristi Borcea in Romania.
Fostul presedinte executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi timp de sase ani, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave.
Stoperul pandurilor, Ousmane Viera, il apreciaza pe golgheterul la zi al Ligii 1, Marius Niculae, dar nu se teme de el Pandurii nu se teme de Dinamo, liderul Ligii 1, pentru ca la Targu Jiu nu conteaza ierarhiile.
Intre acestia se numara fostul impresar Sica Puscoci, fotbalistul Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti), Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu), Nicolae Badea, Ion Ionica si Gheorghe Pecheanu, toti fosti membri in Consiliul Director al FC Dinamo in 2003, cand a fost perfectat transferul lui Dan Alexa la Beijing Guoan.
Dinamo e LIDER si viseaza la Liga! ... "Nu va exista nicio bariera in privinta salariului sau" DINAMO 3-2 CEAHLAUL I Dinamo a revenit pe primul loc in Romania si viseaza acum la Liga Campionilor.
FRH, ingerul pazitor al echipei Dinamo? ... Rodica Zaharia) Miercuri, 3 februarie 2016, are loc in Sala Polivalenta Dinamo, meciul de handbal dintre Dinamo Bucuresti si AHC Dunarea Calarasi.
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
Dupa acest 1-1 din Giulesti, am motive sa laud evolutia oltenilor, mai ales ca Universitatea s-a autodepasit in derbiul cu Rapidul, cum ar trebui sa se intample si duminica, in derbiul cu Dinamo, "prietenul" nostru de-o viata.
suntem atenti sa luam deciziile corecte si nu este usor, pentru ca nu luam doar de dragul de a aduce jucatori la Dinamo si sa nu fim atenti la toate calitatile lor. Cine vine la Dinamo trebuie sa aiba aceasta calitate, sa lase ultima picatura de energie pe teren.
Dinamo - Sepsi 1-3. ... Dinamo: ... Popa, Tudorie dinamo sepsi, rezumat dinamo sepsi, dinamo sepsi 1-2, rezumat dinamo sepsi 1-2, gol patriche, gol patriche dinamo, gol stefanescu, gol ninaj
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
In schimb, Dinamo, adversara gorjenilor etapa viitoare, are sase. ... Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1.
FC BARCELONA vine in Romania, pentru un amical cu DINAMO, care se va disputa pe 11 august pe NATIONAL ARENA din Bucuresti. Meciul DINAMO - BARCELONA ii va aduce la Bucuresti pe Messi, Xavi, Iniesta si celelalte vedete ale "extraterestrilor".
Steaua a invins Dinamo cu 3 - 1. Vezi rezumatul meciului Derby-ul Steaua - Dinamo s-a desfasurat duminica seara, de la 21.30, pe Arena Natională ... Rivala Dinamo Bucuresti i-a trimis in teren pe Balgradean - Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac - D.
Ioan Andone ar colabora cu grupul de investitii spaniol care vrea sa o cumpere pe Dinamo de la Ionut Negoita. Fostul antrenor al cainilor ar urma sa fie pus in pozitia de presedinte al clubului in cazul in care grupul de investii spaniol ar cumpara Dinamo.
De ceva vreme, finantatorul Universitatii se razboieste cu granzii Capitalei, indeosebi cu cei de la Dinamo, "razboi" purtat verbal, cu atacuri la adresa clubului din Stefan cel Mare, considerat inca unul departamental.
Giovanni Becali a dezvaluit suma pe care Dinamo o incaseaza pentru Deian Sorescu "Si-au programat suma 800.000 de euro si eu sper ca au aproape 1 milion de euro. ... A stat patru ani la Dinamo...
Dupa retrogradarea lui Dinamo, Cornel Dinu a facut o scurta analiza. ... De asemenea, el a adus in discutie episodul cu investitorii spanioli, care au complicat si mai mult situatia de la Dinamo Bucuresti. ... Sa se faca 18 echipe si sa se salveze din nou Dinamo...
google-analytics.com