Cautare

2564 de rezultate pentru "dana visanescu 2011" (3.39 secunde)
Directorul medical al Spitalului Elias din Bucuresti, Dana Safta, a relatat aseara, la "Jocuri de putere", emisiunea moderata la Realitea TV Cluj de clujeanul Rares Bogdan, ce a vorbit la telefon cu colegul sau Valentin Calu, aflat in avionul care plecase din Capitala, cu destinatia Oradea.
Suntem increzatori ca proiectele selectate prin programul de finantare al Fundatiei Orange vor aduce o contributie importanta la imbunatatirea vietii acestor persoane, ajutandu-le sa se integreze in societate.", a declarat Dana Deac, Presedintele Consiliului Director al Fundatiei Orange.
Castigatorii au primit finantari de pana la 50.000 de euro, fiind alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange format din Dana Deac, Cristiana I.
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
Marcel Godric, director la Godrich Gluten Free, si sotia lui, Dana Duca, organizeaza vineri, 15 aprilie, la ora 12.00, o conferinta de presa cu ocazia deschiderii Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Marilena Francu Radio Romania Actualitati, Dana Lascu sef sectie dep Social Sanatate Evenimentul Zilei, Sorin Schiopu Radio Romania Mures Sesiune de intrebari si raspunsuri 16.30-17.00 Aplicatii practice:
In prima zi de primavara, Dana Savuica alaturi de cativa reprezentanti ai presei si bloggeri de cooking au avut ocazia de gateasca cot la cot cu Chef Scarlatescu cele mai bune scoici din oras.
Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulina, pentru a-si tine boala sub control. ... Analizele ii ies bine, a declarat Dana Nalbaru.
Catalina Porumbel a preluat emisiunea dupa ce Dana Chera, ex-Grecu, a ramas insarcinata cu actualul sot, un medic stomatologic din Pitesti si s-a retras din televiziune pentru a-si creste copilul.
Dana Budeanu l-a atacat in direct la Antena 3 pe ministrul Fondurilor Europene, Cristina Ghinea dupa ce a fost alocata o suma in PNRR pentru achizitionarea unor obiecte sexuale din plastic care sa ii invete pe romani sa se reproduca.
Dana Marijuana este terorizata! O femeie pretinde ca ar fi sora ei si se foloseste de numele artistei ca sa le ceara oamenilor bani!
Dana Roba a anutat divortul de sotul ei. In exclusivitate, aflam care sunt gandurile sale si care au fost momentele de cumpana din casnicie.
Dana Roba traieste cosmarul vietii sale. Make-up artista vedetelor a fost batuta cu bestialitate de catre sot. Ea se afla acum internata la spital, dupa ce a fost lovita si a ramas inconstienta.
Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident. ... 20.000 de cititoare eBook in 2011 Marile edituri de la noi isi fac planuri de atac si au anunțat ca vor lansa anul acesta sute de titluri.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Salariile bugetarilor vor creste in acest an, in medie, cu 5,1%, ritm inferior celui al majorarii preturilor, pentru ca, in 2010 si 2011, puterea de cumparare a salariatilor din sectorul public sa stagneze, arata proiectiile Fondului Monetar International (FMI), publicate luni seara.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, o interventie la dezbaterile privind Bugetul pe 2011, pe care o puteti citi in continuare.
Politologul Aleksei Makarkin, vicepresedintele centrului de tehnici politice de la Moscova, prevede ca in 2011, in viata Rusiei, accentul va cadea pe politica interna. ... Din acest punct de vedere, este foarte important care va fi candidatul ales in 2011 pentru alegerile prezidentiale.
Tehnic, ceea ce facem este sa echivalam estimarile ultimul sondaj CSCI (24 ianuarie 2011) si ultimului sondaj CCSB facut public (8 ianuarie 2011) cu rezultatul votului de la generalele din 2012. ... •Mandate in 2011:
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
google-analytics.com