Cautare

11562 de rezultate pentru "cupa romaniei box" (3.78 secunde)
La nivel de prima reprezentativa, toata lumea se amageste cu amintirea unui sfert de finala la Campionatul Mondial din 1994, iar la nivel de club traim de mai bine de doua decenii cu imaginea Stelei triumfatoare in Cupa Campionilor Europeni.
Si nu neaparat in circuitul ATP, ci mai ales in Cupa Davis, unde peste numai trei saptamani Romania va intalni, la Sibiu, Franta, in primul tur al Grupei Mondiale.
Meciul de Cupa Davis cu Franta a mai convins odata, in cazul in care mai erau oameni care nu isi dadusera deja seama, ca tenisul din Romania, in general, si cel masculin, in particular, traverseaza un moment tare delicat.
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: Gorcea - St.
Dupa startul dezastruos al nationalei Romaniei in lupta pentru Mondialele din 2010, echipele de club se afla in fata unui moment istoric:
Cupa Romaniei, grupa B FC Botosani - FCSB 0-2 (0-0) Au marcat: Musi 53, Tanasa 90 FC Botosani: Ureche - Patache, Dican, Kasim, Tiganasu - Sylla, Tarcoveanu, Zabou - Pinson, Roman, Mailat Rezerve:
Sepsi Sfantu Gheorghe, detinatoarea trofeului, a cucerit Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 0-0, 5-4 la loviturile de departajare, miercuri seara, in finala desfasurata pe Stadionul Municipal din Sibiu.
"Am discutat despre necesitatea cresterii nivelului de performanta a justitiei romanesti, probleme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, integrarea populatiei roma, strategia energetica a UE, strategia Dunarii, summitul NATO si OSCE, Balcanii de Vest si problematica Republicii Moldova", a declarat seful statului roman.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban Categoria activitate sociala 1.
Editia a doua a concursului de table dotat cu "Cupa Craiova.ro" a adunat sambata, la restaurantul Doljana din Banie, 60 de jucatori din Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Calafat, Craiova si Giurgita.
Cupa "NFI", organizata de Asociatia "Nu fi indiferent", condusa de Robert Tilea, si-a aflat sambata castigatoarea, fiind vorba despre formatia Magnolia Residents, care s-a impus in finala mare cu 6-4 in fata celor de la Athletic.
S-a intimplat duminica trecuta, pe 18 martie, la Cupa Niro, prima competitie de sosea a anului organizata de FRC, pe un circuit aflat in incinta complexului Dragonul Rosu, de la marginea Capitalei. ... "A fost arbitru pina anul trecut, n-a avut nici o treaba cu acest sector la 'Cupa Niro'".
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului".
La Cupa 'NFI', initialele asociatiei pe care o conduc, s-au inscris 11 echipe, iar jumatate din ele sunt din toata Oltenia, ceea ce, sincer, nu ma asteptam.
In intrecerile continentale, Sporting a cucerit Cupa Cupelor (1964), Cupa Intertoto (1968), iar in 2005 a jucat finala Cupei UEFA.
au castigat de 54 de ori campionatul Scotiei, de 33 de ori Cupa Scotiei, precum si Cupa Cupelor in 1972.
Faimoasa cupa este in permanenta pazita de mai multi angajati ai firmei de paza BGS si de alti doi oameni delegati pentru a o supraveghea.Cei interesati se pot apropia de trofeu pentru a face poze langa acesta,fiind destul de greu sa reusesti acest lucru in alte circumstante.
"Am creat aceasta Cupa din dorinta de a-i vedea la lucru pe acesti copii talentati si de a le oferi posibilitatea sa progreseze.
La aceste performante se adauga si Cupa Mondiala de la Chicago, castigata in weekend de echipa de sabie. ... Spadasinele vor pleca spre Leipzig (Germania), unde in weekend vor participa la ultima etapa de Cupa Mondiala (individual si echipe) inainte de competitia suprema, Jocurile Olimpice de la Londra.
Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior, a castigat si Supercupa, dupa ce in acest sezon cucerise si campionatul, si Cupa Ucrainei Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu (66 de ani) si la care evolueaza si fundasul Razvan Rat (31 de ani), a castigat Supercupa Ucrainei, dupa ce in sezonul precedent cucerise titlul de campioana si Cupa.
google-analytics.com