Cautare

39 de rezultate pentru "css crisul" (3.46 secunde)
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum. ... 5-1 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 5-1 cu Nova Force Giurgiu si 5-0 cu CN "Al.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan"
4-1 cu CSS Corabia, 7-1 cu CSM Valcea, 3-0 cu CSS Alexandria (in semifinale) si 1-0 cu CSS Corabia (in finala, unicul gol fiind marcat de Adrian Nichifor, din lovitura de la 7 metri).
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
- Cascading Style Sheets (CSS); ... World Wide Web Consortium (cunoscut si sub denumirea de W3C), care astazi este condus de Berners-Lee, dezvolta standardele HTML si CSS; ... - Recomandari facute de W3C referitoare la foi de stil (CSS);
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Alaturi de echipa Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-au calificat in primele opt din tara echipele CSS Giurgiu, ACS Sc. 181 Bucuresti, LPS Iasi, Marta Baia Mare, LPS Braila, CSS Petrosani si LPS Bistrita. ... Energetic Ramnicu Valcea - CSS Odorheiul Secuiesc 33-19 si Gr.
Formatia CSS Targu Jiu si-a reconfirmat valoarea castigand, din nou, titlul national, chiar pe teren propriu. ... In afara medaliilor de campioni, alti jucatori de la CSS Targu Jiu au mai primit premii individuale.
Compania Hidroelectrica a pus in functiune grupul I al Centralei hidroenergetice Fughiu, situata pe cursul raului Crisul Repede, dupa ce in decembrie s-au efectuat probele in vederea punerii in functiune a acesteia.
Hotelul "Vulturul Negru" este situat ultracentral, langa Primaria municipiului Oradea, cladirea in care functioneaza facand parte din patrimoniul cultural al orasului de pe Crisul Repede.
Bogdan Mihai Petre (CSS Ploiesti) 16:02,04 200 m spate 1. ... Ioana Buzlea (CS Crisul Oradea) 02:39,39 stafeta 4x100 m liber 1.
In cele patru zile de joc se vor afla fata in fata Parlamentarii si CSS Mangalia, Parlamentarii si Ziaristii (alesi, probabil, dupa criterii stiute probabil doar de partidul aflat in opozitie, pentru ca invitatiile pentru toata lumea au intarziat sa apara), Cantaretii (l-am si zarit pe Kamara, jumatatea „neagra“ a formatiei Alb-Negru) si Rapid, Farul si FC Arges.
Debuteaza sambata, contra Zalaului Experimentata jucatoare, care a debutat in handbal la CSS Craiova, a ales sa joace pentru SCM Craiova, deoarece evolua prea putin la Oltchim, ea venind dupa o accidentare care a necesitat si o interventie chirurgicala.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa). ... Si CSS Caracal a mai obtinut un argint, pe langa titlul national al lui Matei.
Craiovenii au fost primii in grupa, unde au obtinut doua victorii, 3-0 cu CSS Alexandria si 2-1 cu LPS Pitesti, iar in semifinale au trecut de Hidroelectrica Valcea cu 6-5 (1-1 in timpul regulamentar si 5-4 la penaltiuri).
El considera ca formatiunea pe care o reprezinta a fost exclusa de la "guvernarea locala" de catre liberali, in conditiile in care in iarna au mers impreuna in sprijinirea reprezentantei UDMR la postul de primar al municipiului de pe Crisul Repede.
Motivul prezentei sale in orasul de pe Crisul Repede este prezentarea oficiala a candidatilor din toata Transilvania pentru un loc in Parlament din partea liberalilior.
udemeristii, nemultumiti de prezenta la vot Conform datelor furnizate de Primaria Municipiului Oradea, in orasul de pe Crisul Repede traiesc aproximativ 206.000 de locuitori, dintre care 70,31% romani si 27,58% maghiari.
supermarketul "Crisul" Oradea si supermarketul "Lotus" Oradea. Conceptul privind ,"drepturile consumatorilor" isi are originea in "Carta drepturilor consumatorilor" definita de fostul presedinte al SUA John Fitzgerald Kennedy, in data de 15 martie 1962, sub forma unui mesaj adresat Congresului american, sustinand existenta a patru drepturi fundamentale ale acestora:
Casieria din Centrul Comercial Crisul va fi inchisa, incepand cu data de azi, 18 mai 2007. Pentru mai multe informatii abonatii se pot adresa Serviciului Clienti la numarul de telefon 0359-400.400.
google-analytics.com