Cautare

374 de rezultate pentru "csm" (3.17 secunde)
Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet revocati din CSM Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet au fost revocati marti din functia de membri ai CSM, fiind pentru prima data cand se ia o astfel de decizie.
ßi de data acesta, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a venit in fata Legislativului cu critici la adresa activitatii CSM, legate de deficientele de management ale instantelor, raspunderea disciplinara a magistratilor si unificarea practicii judecatoresti.
Cu toate acestea, deputatii au respins cu 151 de voturi "pentru", 91 "impotriva" si 10 abtineri, proiectul de lege al senatorului Gyorgy Frunda privind numirea procurorilor-sefi la propunerea CSM si nu a ministrului Justitiei.
"Guvernul are ministri, dar se ocupa de privatizare", le-a spus Basescu membrilor CSM, carora le-a multumit ca au renuntat la functiile detinute la instante si Parchete ca sa se dedice activitatii Consiliului, cu caracter permanent.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis ieri ca procurorul Doru Tulus sa ramana la conducerea Sectiei a-II-a penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), respingand astfel cererea de revocare inaintata de ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat pentru Mediafax, comentand afirmatiile sefului statutului privind justitia, ca monitorizarea Romaniei continua pentru ca zona politica - presedinte, premier, ministru al Justitiei, Parlament - dar si CSM, nu i-au ajutat pe magistrati, ci i-au incurcat.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator (PC), a anuntat ca PC va discuta in cadrul sedintei Biroului Permanent posibilitatea de a solicita sesiune extraordinara in Parlament pentru dezbaterea si adoptarea legii prin care seful DNA va fi numit la propunerea CSM, si nu a Ministerului Justitiei, ca pana acum.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se va intruni in 4 septembrie, data la care ar putea fi luata in discutie propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in ceea ce o priveste pe Monica Serbanescu.
In situatia in care numarul posturilor vacante din magistratura este in continua crestere, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) isi propune, pentru anul 2009, sa organizeze noi concursuri sau examene pentru ocuparea posturilor libere, se arata intr-un comunicat al CSM.
Plenul Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM) a decis azi reluarea de urgenta a discutiilor privind trecerea politiei judiciare de sub autoritatea Ministerului de Interne sub cea a Ministerului Public, pentru a se evita "orice forma sau intentie de influentare politica a activitatilor operative ale politiei".
Domnule prim-ministru, ati facut propunerile pentru sefia parchetelor si, dupa demisia lui Daniel Morar din Ministerul Public, ati anuntat ca veti colabora de urgenta cu CSM pentru rezolvarea situatiei conducerii de la Parchetul General.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Clubul CSM Craiova a obtinut opt medalii (trei de aur, trei de argint, doua de bronz), iar reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Olena Samburska, extrema blonda si sexy de la CSM Targoviste, se da in vant dupa mamaliguta cu branza si smantana Blonda ucraineana Olena Samburska (23 de ani), de la CSM Targoviste, e considerata cea mai frumoasa straniera din liga de baschet.
Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... CSM Valcea - "GP" ... Craiova - Pandurii (ora 17.00), CSM Valcea - Sport Kids Severin (ora 18.30); ... Craiova (ora 9.00), Pandurii - CSM Valcea (ora 10.30).
ea confirma reluarea razboiului dintre Palatele Cotroceni si Victoria si s-a conturat clar imediat dupa ce Traian Basescu declara la sedinta CSM din 4 ianuarie ca nu-i este clara procedura de numire a procurorilor sefi si indemna CSM sa-i prezinte, eventual, propriile nominalizari, pentru ca, spunea el, "eu nu ma grabesc" (sa aprob nominalizarile trimise de Mona Pivniceru n.n.).
Magistratii vor suspenda sedintele de judecata pentru ca Alina Ghica si Cristi Danilet nu sunt revocati din CSM Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a adresat azi o scrisoare deschisa judecatorilor si procurorilor prin care le cere ca in ziua de 26 februarie sa suspende sedintele de judecata.
Din pacate CSM nu da niciun raspuns celor care acuza DNA, dar si alte institutii ale Justitiei, de erori sau de abuzuri. ... Iar lipsa de reactie a CSM agraveaza situatia justitiei in ochii cetatenilor. ... In procesul de numire intervine si CSM, dar si Presedintele Romaniei.
Gheorghe Piperea solicita demisia celor 3 sefi de Parchete si a membrilor CSM In urma deciziei Curtii Constitutionale, care a admis existenta unui conflict de natura constitutionala dintre puterea legislativa si puterea judecatoreasca pe ancheta OUG 13, celebrul avocat Gheorghe Piperea solicita demisia celor vinovati (atat din justitie cat si din politica), pentru situatia in care s-a ajuns in prezent.
google-analytics.com