Cautare

372 de rezultate pentru "clasamentul" (2.82 secunde)
Campioana castigurilor in 2013 este jucatoarea romana cel mai bine situata in clasamentul WTA de simplu, Simona Halep, locul 11 mondial. ... Ea este a 18-a jucatoare din lume in clasamentul sumelor incasate din premii in 2013.
Tinand cont, insa, si de salarii, Romania se plaseaza in clasamentul denumit "suferinta la pompa" ... In Europa Centrala si de Est, Slovacia (locul 16 in clasamentul general) are cea mai scumpa benzina, de 7,93 dolari pentru patru litri.
Potrivit unui studiu al Economist Intelligence Unit (EIU), tara noastra ocupa locul 40 in clasamentul competitivitatii industriei IT, cu un scor de 32,1 puncte, depasind India, clasata pe locul 46, si Bulgaria, aflata pe locul 42.
Clasamentul pe medalii dupa 5 zile de concurs Miercuri, 12 februarie, la Olimpiada de iarna de la Soci s-au acordat 6 titluri olimpice.
O noua coborare pentru Romania in clasamentul FIFA. ... Fata de luna iulie, nationala Romaniei a coborat un loc in clasamentul FIFA din august dupa ce Costa Rica a urcat 6 pozitii. ... 348 puncte Clasamentul FIFA:
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte. Iata clasamentul:
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania. ... Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures.
Astrologii au facut clasamentul atuurilor fiecarei zodii, al tau care este? ... Maya Oprescu) Clasamentul atuurilor fiecarei zodii. ... Tu atragi oamenii in jurul tau, doar privindu-i, iar la capitolul sexy se pare ca stai cel mai bine din tot clasamentul.
CINE FACE JOCURILE IN PIATA DE CIOCOLATA Potrivit studiului realizat de KeysFin, principalul jucator din piata romaneasca, pe segmentul deproductie, este Nestle, cu o cifra de afaceri de 783,6 milioane lei, companie urmata, la mare distanta, de Kandia Dulce SA, cu 161,4 milioane lei, Heidi Chocolat SA, cu 106,2 milioane lei, Mueller si Prietenii (19,1 mil.lei) si Marco Polo (18 mil.lei) Pe segmenul de distributie, SECA Distribution SA conduce clasamentul cu afaceri de 390,8 mil.lei in 2016, urmata de Ferrero Romania SRL (398 mil.lei), D.R.I.M Daniel SRL (268,7 mil.lei), Wrigley Romania (133,7 mil.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Romania ocupa locul 92 din 157 in clasamentul privind gradul de libertate a economiei realizat de Fundatia Heritage si "Wall Street Journal", fiind incadrata in categoria "in cea mai mare parte economie neliberalizata", in urma unor tari ca Moldova, Senegal, Namibia, Mali si Cambodgia.
In clasamentul pe modele masina romaneasca a ocupat locul opt, primele sapte pozitii fiind ocupate de masini franceze, conform datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA). ... Pana la Logan, clasamentul a fost completat de Renault Megane, Peugeot 308, Citroen C3 si Renault Twingo.
În "Clasamentul Firmelor Private din România pe anul 2007", care ia în considerare primele 500 de societati la fiecare categorie, la "Microîntreprinderi", cel mai bun loc a fost obtinut de Previmex Impex SRL din Craiova (pozitia 73), iar la "Întreprinderi Mici" - locul 197 - de Romsoft SRL, din Râmnicu Vâlcea.
Potrivit celei mai recente editii a raportului "Doing Business", Romania va ajunge de pe locul 45, in acest an, pe 55 din 183 in clasamentul statelor care ofera cele mai bune conditii de dezvoltare a afacerilor.
Anul acesta Dinu Patriciu ocupa locul 437 in clasamentul miliardarilor lumii, care cuprinde 1.011 nume din 55 de tari.
Tenismana romana a obtinut ieri o victorie fabuloasa la Australian Open, eliminand-o inca din turul inaugural pe australianca Samantha Stosur, castigatoarea US Open in 2011 Romanca Sorana Cirstea, locul 59 WTA, a invins-o ieri pe Samantha Stosur (Australia), cap de serie numarul 6 si pozitia a cincea in clasamentul mondial, si s-a calificat in turul doi al turneului de tenis Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.
Echipa nationala a Romaniei se mentine pe locul 45, cu 603 de puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola pe luna aprilie, dat publicitatii, miercuri, pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial. ... Primele zece locuri in clasamentul FIFA sunt ocupate de urmatoarele reprezentative:
Clasamentul pe medalii. Iata ce loc ocupa Romania Site-ul Ziare.com va prezinta clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de la Londra.
Cum arata clasamentul coeficientilor in acest moment! Cehii de la Slovan Liberec au pierdut cu 1-2 meciul cu nemtii de la Freiburg, fiind depasiti chiar de echipa germana in clasamentul grupei. ... Clasamentul coeficientilor ramane astfel neschimbat, iar Pandurii inca pot obtine puncte importante in grupe.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
google-analytics.com