Cautare

61385 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (6.48 secunde)
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri ca gestul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, de a povesti despre alegerile din 2009 a fost unul "total nefericit", fapt care l-a compromis in ochii lumii pe fostul candidat la prezidentiale din partea PSD.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca momentul si maniera alese de Octav Cozmanca de a critica PSD il ajuta si il slujesc, de fapt, pe Traian Basescu, apreciind ca i se par exagerate si nemeritate aprecierile "negative globale" ale lui Cozmanca la adresa PSD.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca nu mai doreste sa se angajeze in nicio functie executiva in cadrul partidului, subliniind ca va ramane alaturi de colegii de partid in calitate de sfatuitor al acestora.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a vorbit, vineri, la o dezbatere organizata de Institutul Ovidiu Sincai, despre "anumite cedari pe planul principiilor si al pozitiilor politice si ideologice ale PSD", care ar trebui analizate in perspectiva viitorului Congres al partidului.
"Unii il imping din spate pe Ponta să ... Ar fi un pas gresit" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru gandul, ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
nu mai departe, Geoana, incercand sa arate ca totusi e si el cineva prin partid (si nu ca-l joaca toti pe degete dupa cum bate vantul si interesul!), ii dadea adevaratul vot de incredere lui Iliescu, numindu-l in fruntea unui asa-zis Consiliu de Onoare.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei". Scheele a fost oaspetele de onoare al celei de-a patra editii a Festivalului "Ziua Recoltei".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca PD-L face o "mare prostie" insistand cu asumarea raspunderii Guvernului pe legile educatiei si a apreciat ca o conditionare a soartei guvernului de asumare ar fi o "alta prostie".
"Bai baiete, trebuie sa te mai maturizezi!" Ion Iliescu a povestit, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca a primit un telefon din partea lui Traian Basescu, care ii cerea presedintelui de onoare al social-democratilor "sa ii dea voie" lui Marian Sarbu sa accepte functia de ministru al Muncii in Guvernul Boc.
De ce critica PSD?" Presedintele de onoare al PSD i-a reprosat ieri liderului PNL, Crin Antonescu, ca da dovada de superficialitate si spirit de aventurier.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, inaintea Comitetului Executiv al PSD ce se desfasoara in localitatea Calinesti, Arges, ca provocarea unei crize guvernamentale prin scoaterea sau iesirea PSD de la guvernare nu intereseaza nici PD-L, nici PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata inaintea inceperii Congresului partidului ca participarea lui Sorin Oprescu la reuniunea social-democratilor este in calitate de primar al Capitalei si de invitat, insa a precizat ca ar dori o reapropriere a acestuia de partid.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
google-analytics.com