Cautare

61385 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (7.08 secunde)
Festivitatea de decernare a premiilor „The Banker 2005“ s-a desfasurat luni seara la Londra, unde au fost prezenti 400 de reprezentanti ai celor mai importante banci din 138 de tari.
Jucatoarea olteana de tenis Monica Niculescu a urcat doua pozitii si se afla pe locul 29 in clasamentul WTA, cu 1.960 de puncte, ierarhie data publicitatii ieri, "ascensiune" ... Niculescu si-a egalat astfel cea mai buna pozitie in clasamentul WTA.
Victoria obtinuta duminica, in Marele Premiu al Canadei, ii aduce pilotului britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nu numai primul sau triumf in 2012, ci si pozitia de lider in clasamentul pilotilor. ... Michael Schumacher (Mercedes) si Jenson Button (McLaren-Mercedes) au dezamagit din nou.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. ... Dupa 5 partide, grecii nu au reusit sa obtina vreo victorie si in acest moment sunt la 6 lungimi de locul de baraj, ocupat de adversara din aceasta seara.
Romania are teoretic sansa de a termina pe locul 2 in clasamentul grupei - dar numai daca va castiga meciul cu Lituania si pe cel cu Muntenegru.
Simona Halep a avut liber in primul tur si a intrat in competitie din turul al doilea. ... Simona Halep poate pierde doua pozitii in clasamentul WTA Simona Halep a pierdut la Roma 585 de puncte, aferente finalei jucate in 2018.
Ceea ce este foarte important este ca, daca asta este realitatea, clasamentul politic s-a schimbat pentru prima data in ultimii ani", explica Stelian Tanase. Analistul se intreaba de ce mass-media nu comanda sondaje de opinie pentru a afla, cu exactitate, clasamentul politic al momentului.
Pozitia a treia in clasamentul fericirii este ocupata de cei care muncesc in strainatate. In ceea ce priveste rezultatele in functie de venituri, situatia nu este foarte diferita de rezultatele generale.
Prima pozitie in clasamentul vanzarilor pe segmentul masinilor de import a fost ocupata, in intervalul analizat de Renault, cu 10.744 de unitati, marca franceza fiind urmata de Skoda cu 9.300 de unitati , Volkswagen cu 8.400 de unitati, Opel, cu 6.300 de unitati si Ford, cu 5.100 de masini.
Romanul a coborat pe locul cinci in clasamentul IBF al categoriei supermijlocii, dupa ce a pierdut titlul mondial in meciul cu Carl Froch, dar presedintele FR Box, Rudel Obreja, a anuntat ieri, la Radio GSP, ca, desi Lucian nu mai este intre cei care pot stabili challenger-ul oficial, acesta are in contract o clauza pentru a primi revansa pentru titlul mondial.
Canada, Norvegia si SUA sunt principalele favorite la primul loc in clasamentul pe medalii, in timp ce delegatia Romaniei - 24 de sportivi - are ca obiectiv o participare onorabila.
Urcare uriasa pentru Halep in clasament dupa ce a triumfat la Madrid Simona Halep a triumfat pentru a doua oara consecutiv la competitia de la Madrid, dupa un turneu excelent.Gratie acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte in clasamentul WTA.
Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari: "Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau se afla in imposibilitate de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte. ... Unica urmare ar fi demisia de onoare! Dar nu cred ca mai aveti onoare.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Viorel Oleniuc, presedintele organizatiei Mangalia, si-a dat aseara demisia din functie, dupa o sedinta cu scantei. In cursul zilei de azi, unul din cei trei vicepresedinti ai filialei vor prelua conducerea interimara, viitorul lider al PNL Mangalia urmand a fi desemnat la alegerile interne programate pe 9 decembrie.
Ion Iliescu a anuntat ieri ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". ... El a adaugat ca i se pare "nociva" aceasta idee, pentru ca in loc sa fie selectati cei mai buni pentru functiile din partid "este luat la gramada fiecare cu echipa lui".
google-analytics.com