Cautare

61338 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (4.54 secunde)
Platforma online Global Fire Power a prezentat clasamentul puterilor militare. Romania ocupa locul 47 in clasamentul puterilor militare pentru anul 2023.
Programul paradei militare din Capitala:
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
'Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, ieri, ca are in vedere posibilitatea de a renunta la functia onorifica pe care o detine in partid, in functie de rezultatul Congresului si de modificarile prevederilor statutare care vor fi operate cu acest prilej.
Personalitati de ieri si azi, oameni de cultura, profesori universitari au fost rasplatiti pentru meritele deosebite, in sedinta solemna a Consiliului Local, o manifestare traditionala din cadrul Zilelor Craiovei.
Mult trambitata plecare a lui Adrian Nastase din functiile de conducere pe care le detinea il are ca principal castigator pe nemuritorul social- democrat Ion Iliescu.
Kovesi nu poate fi blamata pe viata pentru ca, intr-o vreme, s-a aflat intr-o functie Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca aprecierea potrivit careia procurorii propusi la sefia Parchetelor de catre premier ar fi "oamenii lui Basescu" este "cam hazardata", el aratand, referindu-se la Kovesi, ca un om nu poate fi blamat pe viata pentru ca a avut o functie.
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare.
"In urma deliberarilor, Consiliul de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei', in prezenta majoritatii membrilor sai, a adoptat cu votul majoritatii membrilor care il compun hotararea de a se solicita domnului Corneliu Vadim Tudor ca, in calitatea sa de Cavaler al Ordinului National 'Steaua Romaniei', sa ceara scuze, in mod public, in termen de 15 zile de la data adoptarii hotararii, celorlalti Cavaleri ai Ordinului National 'Steaua Romaniei', pentru comportamentul nedemn de un purtator al decoratiei Ordinului National 'Steaua Romaniei', culminand cu cel din sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului din 18.12.2006, ceea ce a afectat profund prestigiul Ordinului National 'Steaua Romaniei', se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Raed Arafat, Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare Autorul celui mai modern si performant concept romanesc de stat al ultimilor 23 de ani primeste o distinctie binemeritata, ca recunoastere a calitatilor sale.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. ... profesori universitari din Craiova.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Europarlamentarii romani se claseaza, conform unui studiu VoteWatch.eu, in topul celor mai loiali reprezentanti ai tarii lor in PE si ai grupurilor politice de care apartin, cu o coeziune nationala de peste 69%, in timp ce, din punct de vedere al prezentei la lucrari, Romania este pe penultimul loc.
Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Din nomenclator au disparut ocupatii importante ca jurist, conferentiar sau lector universitar.
google-analytics.com