Cautare

217 de rezultate pentru "clasamente elita" (8.55 secunde)
Insuportabilitatea prezentului de dupa 22 Decembrie 1989 i-a facut pe unii dintre romani sa uite ca in Decembrie 1989 a fost o Revolutie in urma careia ni s-a schimbat modul de viata, elita politica si Constitutia.
"La baietii de elita" (foto). Chiar daca numele barului vorbeste despre "elita", acesta nu este vizitat decat de boschetarii din cartier.
Pentru PNL candideaza, alaturi de "oierul" Becali, intelectuali de elita. Iar elita profesionala e zero fara elita morala. Oameni ca Vlad Nistor, Radu Zlati, Daniel Barbu sunt si elita morala, nu doar intelectuala.
Academia de Stiinte Medicale, un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti Academia de Stiinte Medicale a fost si ramane un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti si in acelasi timp este o institutie care isi propune sa serveasca comunitatea careia ii apartine, a declarat marti presedintele Academiei de Stiinte Medicale, Irinel Popescu, in cadrul sesiunii solemne prilejuite de implinirea a 80 de ani de la infiintare a institutiei.
Campania electorala pentru alegerile parlamentare si prezidentiale continua sa deziluzioneze elita societatii civile. Fara sa ia in consideratie pozitia electoratului in sine, aceasta elita se plange mai ales de felul anemic in care se desfasoara confruntarea electorala la televiziuni.
Functionarii publici sunt elita tarii Termenul de "ministru" vine din latinescul "minister" care inseamna "primul servitor". ... de "agenti ai functiei publice"), acestia sunt un corp de elita.
Pentru a incuraja cat mai multi romani sa participe la astfel de curse imi doresc sa atragem si atleti de elita pentru ediția a 10-a a Maratonului Bucuresti, precum si organizarea unor competitii asemanatoare in intreaga tara.
Institutul pentru Politici Publice a realizat o analiza a activitatii membrilor Camerei Deputatilor si mai multe clasamente ale participarii la votarea nominala a proiectelor de lege, precum si a modului in care au votat alesii, in functie de apartenenta si loialitatea fata de formatiunea politica pe listele careia au candidat.
"Am vazut de foarte multe ori clasamente facute numai pe procente, dar nimeni nu a iesit ceva in alegeri pe procente.
Criteriile de departajare Pentru realizarea acestui top, comisiile de evaluare au analizat nivelul de performanta al agentilor economici, stabilind clasamente pe domenii, grupe de activitate si de marime a firmelor, in baza unor criterii de validare exigente.
Scopul acestui indice nu este acela de a da note si de a face clasamente, ci de a constientiza atat autoritatile locale, cat si opinia publica in general, cu privire la gradul de pregatire pentru UE si, implicit, cu privire la capacitatea de absorbtie a socurilor aderarii.
Analistii CEROPE avertizeaza ca, oricit de relevanti ar fi indicatorii economici si sociali analizati in mod individual, "acestia nu pot reflecta decit o imagine partiala a nivelului general de dezvoltare, ceea ce este sesizabil si din variatiile, uneori mari, intre pozitiile ocupate de aceleasi state in cadrul diferitelor clasamente".
Pe ultima pozitie se situeaza Venezuela, in ambele clasamente Bloomberg. Benzina este cea mai ieftina din randul statelor analizate, 0,09 dolari pe patru litri, iar impactul asupra venitului mediu zilnic, situat la 28 de dolari, este de numai 0,3%.
"Coada", spectacol prezentat in premiera nationala, vorbeste despre concurenta, ierarhii si clasamente inventate de firea umana. Stephen, personajul lui Tudor Chirila, este un "frumos nebun, orgolios si indragostit iremediabil de Mozart", in cazul caruia concurenta este sfidatoare:
Cu o maiestrie compozitionala impresionanta, virtuozitate muzicala si un talent nemarginit transpus in reprezentatii live spectaculoase, Queen â€" Brian May, Freddie Mercury, Roger Taylor si John Deacon â€" au cucerit inimi si clasamente ca nicio alta trupa din istorie, mostenire ce continua sa dainuie datorita devotamentului pe care May si Taylor, alaturi acum de Adam Lambert, il pastreaza pentru ceea ce Queen inseamna cu adevarat.
Bazat pe Global Industry Classification System (GICS), RocecoSAM identifica anual compania-lider in fiecare dintre cele 24 de domenii stabilite. Mai multe informatii despre aceste clasamente pot fi gasite pe site-ul oficial: www.sustainability-index.com.
Mai multe informatii despre aceste clasamente pot fi gasite pe site-ul oficial: www.sustainability-index.com. Despre Roche Avand sediul central in Basel, Elvetia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice si de diagnostic, bazata pe cercetare, prin sinergia oferita de cele doua divizii ale sale:
Au vazut in schimb ca am fost tot timpul in primele zece ziare locale din tara, am ajuns pe locul sase, iar mai nou pe locul cinci, dupa ultimele clasamente facute de birourile de audit.
Si totusi care este rostul acestor clasamente de sfirsit de an, daca nu unul ideologic?
La toate acestea nu trebuie adaugat decit faptul ca penibilul politic generat, cu scopuri mai mult sau mai putin stiute de unii sau altii, a adus Romania la coada multor clasamente facute de europeni.
google-analytics.com