Cautare

2452 de rezultate pentru "clasamente liga vi seria 1 etapa 17" (3.71 secunde)
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Asa cum stiti, seria atacurilor teroriste extrem de sangeroase asupra populatiei civile de la Paris au provocat consternare in toata lumea civilizata, in statele Uniunii Europene, inclusiv in tara noastra, deschizand o etapa de intensificare a actiunilor Occidentului impotriva retelei teroriste ISIS, dar si de maxima responsabilitate in ceea ce priveste gestionarea problemei refugiatilor si combaterea ideologiile radicale de orice fel.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Infiintata in anul 1932 si avandu-l drept prim presedinte onorific pe Regele Carol al II-lea, Liga Navala Romana dispune, asa cum era si firesc, de o filiala la Constanta, care numara in prezent 1.400 de membri.
Potrivit deputatului conservator Danut Liga, PNL a incalcat protocolul de functionare. Liga a precizat ca organizatia PNL Giurgiu a “preluat“ de la PC un primar, doi viceprimari, trei consilieri judeteni si 18 consilieri locali.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
241 de meciuri a disputat Prepelita in Liga 1, fiind jucatorul cu cele mai multe prezente pe prima scena dintre toti fotbalistii din actualul lot al Stelei 17 ani si 5 luni a avut Prepelita cind a debutat in Liga 1, in mai 2003, la meciul Gloria Bistrita - FC Arges 1-0 REACTIA LUI PREPE:
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
O parte din membrii clanului "Romanian Rebels" joaca in "Liga Mare. ... Cei mai buni jucatori au posibilitatea sa se califice mai departe, in Liga Pro, unde premiile se acorda in euro, reali.
Institutia este unul dintre finantatorii Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Targu Jiu si, prin statut, are obligatia sa vireze in contul echipei din Liga I o anumita suma de bani. ... Noi avem nevoie de minimum cinci milioane de euro pentru a evolua in Liga I.
Deputatul Danut Liga, secretar general al PDL Bucuresti, a cerut conducerii partidului sa nu valideze o noua candidatura a lui Cristian Poteras la primaria sectorului 6. Dimpotriva, Liga crede ca se impune o discutie in partid pentru retragerea sprijinului politic pentru actualul primar de la sectorul 6.
Tobet.com, website de pariuri sportive si jocuri cu premii si bani, este prezent pe piata online din Romania de pe 1 septembrie 2009.
Conditiile sunt foarte bune si de un nivel mai ridicat decat cel de Liga a II-a, iar suporterii sunt alaturi de echipa tot timpul, si la bine, si la greu, ceea ce este un lucru imbucurator", a spus Marian Mecea.
"S-ar putea sa plece niste jucatori tineri, sa-i imprumutam sa joace pe la Liga a II-a. ... Ar fi bine sa joace in Liga a II-a si sa vina apoi cu un tonus bun.
Messi a fost cel mai bun marcator din Liga Campionilor, cu 12 reusite, si a inscris 31 de goluri in campionatul Spaniei in sezonul 2010-2011. In sezonul 2011-2012 a punctat de 17 ori in campionat si de sase ori in Liga Campionilor.
Exclus din lot, Vranjes se pregateste in prezent cu Pandurii II si nu mai are nici o sansa sa fie reprimit in lotul de Liga 1, dupa ce l-a facut "sobolan fara cojones"
Fotbalistul echipei AS Saint-Etienne, Banel Nicolita, a declarat ca isi doreste din toata inima sa ajunga sa evolueze in Liga Europa cu formatia la care s-a transferat in vara anului trecut. ... Sa ajungem in Liga Europa.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
google-analytics.com