Cautare

2458 de rezultate pentru "clasamente liga vi seria 1 etapa 17" (6.44 secunde)
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
Etapa care s-a incheiat duminica seara a avut cateva surprize, printre care si una placuta, victoria Universitatii la Urziceni.
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
Liga I Surpriza de proportii in Gruia: CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone:
Intr-un meci contand pentru etapa a 22-a a editiei 2016 - 2017, echipa antrenata de Adrian Mihalcea a remizat, scor 2 - 2, in deplasare cu CS Mioveni. A urmat o noua remiza, de data asta acasa, cu FC Brasov, scor 1 - 1.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4).
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
din Valea Rosie, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din Liga a III-a, seria 4. ... Daca nu castigam era rau, pentru ca, nu stiu cum se face, dar au luat puncte toate celelalte contracandidate de la retrogradare in etapa asta.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. ... Victoria obtinuta impotriva Insulelor Feroe, scor 1-0, deloc estetica, devine extrem de importanta in economia grupei F a preliminariilor Euro 2016.
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant"
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.
Reclamatiile lui Liga si-au atins scopul In pofida dorintei evidente de mentinere a unei relatii cat de cat armonioase pe palierul actualei coalitii de guvernare - dorinta manifestata de toti liderii celor patru partide aflate la putere si, cu exceptia „solutiei imorale PC”, inclusiv de presedintele Basescu - in tara sunt mentinute unele „focare de infectie” pasibile sa inflameze pacea coalitiei.
Pe scurt, in 2001, la initiativa unui grup de primari liberali de municipii, a fost reafirmata dorinta infiintarii unei structuri reprezentative a alesilor locali ai PNL din Romania, denumita Liga Alesilor Locali. ... Liga are si o structura ale carei organisme de conducere sunt:
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a sarbatorit totodata si 6 ani de activitate. ... Vreau sa felicit Liga Studentilor Romani din Strainatate nu doar pentru organizarea acestui eveniment, ci pentru intreaga activitate.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Daca reusim sa realizam promovarea, un lucru dificil, sunt convins ca se gasesc resursele pentru sustinerea echipei in Liga I", a spus Daniel Mogosanu.
"E si el in cautare de echipa si mi se pare normal sa se duca la o echipa de Liga I sau Liga a II-a, dar nu este exclus sa-l convingem sa ramana la noi.
Pandurii - FK Zeta (Muntenegru, Liga 1 ) - 8 februarie, ora 14.00: Pandurii - Novi Pazar (Serbia, Liga 1) - 11 februarie, ora 13.00: Pandurii - Shkendija 79 (Macedonia, Liga 1) - 14 februarie, ora 15.00: Pandurii - FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1)
google-analytics.com