Cautare

2032 de rezultate pentru "clasamente liga 6 etapa 17" (3.91 secunde)
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda.
cu peste 100 de jocuri in Liga 1. In schimb, Dinamo, adversara gorjenilor etapa viitoare, are sase. ... Daca in lotul lui Dinamo nu exista debutanti, Pandurii are sase jucatori care nu au facut cunostinta cu prima liga, Horvat, Neagu, R.
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Steaua avea neaparata nevoie de victorie in meciul cu rivala din Stefan cel Mare, pentru a mai pastra sanse la titlu in Liga I.
STEAUA invinge RAPID in derby-ul etapei a 9-a din LIGA 1, scor 1-0. ... 90+6 Arbitrul fluiera finalul partidei Min. ... 23 Georgievski centreaza bine, dar Rusescu trimite paralel cu poarta din 6 metri Min. ... 6 Chipciu patrunde in careu, dar este blocat de Milisavljevic Min.
anul si promovarea pana ajunge in Liga 1. ... Dorim promovarea in fiecare an, pana vom ajunge in Liga I. Am semnat deja documentele ca noua echipasa joace sub titulatura de FC Rapid din prima etapa, iar de la Guvern am solicitat utilizarea bazei Pro Rapid.
Liga 1: ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Romania si Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0, in etapa a 4-a din Liga Natiunilor si nu mai depinde doar de propriile rezultate pentru a fi pe primul loc in grupa Modelul sarb a fost mereu pe gustul romanului.
Dinamo a fost umilita de Viitorul, scor 0-5, in primul meci al rundei cu numarul 25 din Liga 1.
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2.
Liga 1, play-out Etapa a 3-a Au marcat: Luckassen 10, Florica 14(ag), Paun 45+1, Aganovic 67, Tudorie 85, Mitrea 90 Echipe de start:
Ultima etapa a primei ligi a fost grea pentru gazde. ... Pe "Centralul" din Banie, Steaua a aratat, dupa o perioada destul de mare, ca poate deveni acea echipa care a evoluat in Liga Campionilor.
Otelul Galati a castigat duelul din deplasare contra lui Dinamo, scor 3-1, in etapa a doua din Liga 2.
Liga a 2-a, etapa a 10-a Progresul Spartac - Steaua 0-2 Bogdan Chipirliu 9, 90+3 pen., Chunchukov 33 Progresul Spartac:
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Din Antalya la Brasov LPF a anuntat programul etapelor 19 si 20 din Liga 1.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
google-analytics.com