Cautare

2359 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu meciuri" (2.98 secunde)
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Lucian Iliescu este si presedinte al organizatiei judetene a Partidului National Liberal (PNL) Giurgiu, de care este atasat trup si suflet, declarand ca va ramane pe viata in acest partid.
Dupa ce au scapat de emotiile retrogradarii directe, pentru handbalistele de la SCM Craiova urmeaza o perioada foarte incarcata, in care vor disputa patru meciuri importante pentru viitorul echipei, in cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, programat in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau.
Debut in Divizia A la meciul SC Bacau - FC Constanta, scor 3-0 (11 septembrie 1982) 1982-1983 la FC Constanta: 18 meciuri, 7 goluri 1983-1986 la Sportul Studentesc: 108 meciuri, 58 de goluri 1987-1990 la Steaua: 97 de meciuri, 76 de goluri.
Mihai Pintilii a admis ca ar fi ideal pentru tricolori sa obtina 6 puncte in urmatoarele doua meciuri din preliminariile CM 2014, dar si 4 puncte, cu o victorie obligatorie in meciul de vineri cu Ungaria, ne-ar avantaja in cursa pentru locul 2 in grupa.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Oana Giurgiu), Cinema, mon amour (r. ... Oana Giurgiu (Libra Film) Regia: Tudor Giurgiu Un etaj mai jos (Romania â€" Franta - Suedia -Germania) Producator:
cele mai multe meciuri nule (11 din 25) si cele mai putine goluri marcate (16 goluri in 25 de meciuri). ... - In acest moment, Dunarea Calarasi este pe locul 1 la meciuri nule in Liga 1.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum. ... 5-1 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 5-1 cu Nova Force Giurgiu si 5-0 cu CN "Al.
Suntem primii in grupa, dar urmeaza cele mai grele meciuri! ... Urmeaza insa cele mai grele 3 meciuri din actuala campanie, nu doar din cauza adversarilor, ci mai ales a programului. ... In septembrie Romania urmeaza sa joace poate cele mai importante meciuri intr-un interval de doar trei zile.
Tocmai pentru ca boala ii afecteaza destul de mult vederea, Prepelita e nevoit sa-si puna lentile de contact atunci cand intra pe teren pentru a juca meciuri oficiale sau amicale.
3 vor reprezenta meciuri din grupe, in timp ce una va fi din optimi. Forul european a anuntat vineri numele celor 13 orase care vor gazdui meciuri de la Campionatul European de peste 6 ani.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Ultima victorie a oltenilor a avut loc duminica seara, in Capitala, la Arena de Baschet, cand SCM-U Craiova a invins Dinamo cu scorul de 94-83 (28-19, 20-16, 20-21, 26-27) intr-o partida contand pentru etapa a 23-a din Divizia A.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Un exemplu in acest sens, insistent reclamat de conservatorul Dan Liga, este cel al judetului Giurgiu, unde liberalii sunt acuzati de incalcarea cu buna stiinta a protocolului de functionare a coalitiei guvernamentale.
Ludovic Orban a precizat, in fata comisiei parlamentare care l-a audiat, ca intentioneaza, in calitate de ministru al transporturilor, sa transfere administratia porturilor dunarene de la Compania Nationala "Administratia Porturilor Dunarii Fluviale" Giurgiu catre comunitatile locale.
Deputatul Niculae Badalau a anuntat marti ca demisioneaza din toate functiile politice detinute in PSD, intrucat considera nestatutara decizia BPN de a infirma rezultatele Conferintei extraordinare a PSD Giurgiu, in urma careia el a fost reales la conducerea filialei.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro.
google-analytics.com