Cautare

2446 de rezultate pentru "clasament divizia d cluj" (2.55 secunde)
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale. ... Serban Radulescu este medic chirurg, profesor universitar si a fost presedintele PNTCD Cluj. ... Cluj-Napoca Casatorit: ... Cluj - Napoca, Str.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. ... U CLUJ:
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
Ultima victorie a oltenilor a avut loc duminica seara, in Capitala, la Arena de Baschet, cand SCM-U Craiova a invins Dinamo cu scorul de 94-83 (28-19, 20-16, 20-21, 26-27) intr-o partida contand pentru etapa a 23-a din Divizia A.
Iar daca ne-a ramas de invatat, atunci singur glasul libertatii este!" xxx Din reportajul dumneavoastra deduc, domnule prim-ministru, ca ati fost prezent la Cluj in seara zilei de 21 decembrie 1989, cand s-a tras prima oara si au cazut primele victime.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
De mentionat ca pentru acest clasament au fost luate in considerare autoturismele din care exista mai multe exemplare in circulatie, fiind excluse prototipurile. ... Locul doi in clasament revine tot unei creatii europene.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
Acest lucru s-a datorat in special performantelor inregistrate de Divizia de Farmaceutice si vanzarilor Professional Diagnostics.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liberalii Marius Nicoara si Horea Uioreanu sunt desemnati candidati ai USL la Primaria Cluj-Napoca, respectiv la presedintia CJ. ... Victor Ciorbea se prezinta la Cluj drept unicul presedinte validat de instanta si reunificatorul PNTCD. ... 90% din banii alocati judetului Cluj merg la primariile "portocalii".
google-analytics.com