Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (4.92 secunde)
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Topul lunii mai 2009, alcatuit de site-ul News Interceptor, incepe si se incheie cu doi reprezentanti ai clanului Basescu: ... Pe locul 2 - Emil Boc iar pe locul 3 - Mircea Geoana, in urcare fata de luna trecuta.
Institutul European pentru Democratie Participativa - QVORUM a realizat un studiu privind potentialul de influenta al statelor membre ale UE in noul mandat al Parlamentului European. ... Rezultatele studiului indica faptul ca Romania ocupa locul 7 in ceea ce priveste potentialul de influenta in noul Parlament European.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006".
Dupa cum se stie, sexul are mereu un cuvant de spus, indiferent de domeniu, astfel ca nu trebuie sa mire ca el se dovedeste a fi esential si pentru sectorul automobilistic. Cine nu se adapteaza din mers la noile cerinte este eliminat de pe piata.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Din cele 30 de puncte stranse in 18 etape, 22 sunt obtinute in fata propriilor spectatori.
Romanul, castigator in premiera al unui turneu de mare slem, a dedicat succesul tatalui sau, care isi va serba ziua peste cateva zile.
Cu regulamentul de partea sa, Gaz Metan Severin asteapta "binecuvantarea"
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Voleibalistele de la SCM-U Craiova au un program infernal in aceasta perioada. In interval de o saptamana, oltencele au avut programate trei meciuri, unul in deplasare, la Bucuresti, si doua pe teren propriu.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde.
Abraham Lincoln (foto) ramane cel mai mare presedinte american, potrivit unui top realizat de 65 de istorici, care il plaseaza pe Georhge W. ... Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, nu a fost luat in calcul in acest clasament, pentru ca este in functie.
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
Grupul European Drinks este singura companie romaneasca inclusa in topul primelor o suta de companii producatoare de alimente si de bauturi din Europa. European Drinks ocupa locul 8 in acest clasament din punct de vedere al volumului anual de vanzari.
google-analytics.com