Cautare

2059 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu omerta stoenesti" (2.78 secunde)
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Despre onoare si demisie in vremea lui Traian Basescu. In declaratia mea politica de astazi doresc sa ma refer la onoare sau mai bine spus la modul cum Partidul Democrat-Liberal a reusit sa duca in derizoriu institutia demisiei de onoare.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
Acest lucru s-a datorat in special performantelor inregistrate de Divizia de Farmaceutice si vanzarilor Professional Diagnostics.
La 1 decembrie 2011, cu ocazia Zilei Nationale, comisarul Teofil Parasca a fost avansat la exceptional comisar sef, fara sa se stie pentru ce merite eroice, iar dupa cateva zile a fost promovat sef interimar al Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu.
Capitania portului Calarasi este arondata Capitaniei zonale Giurgiu. ... Saligny, care a adaptat planurile folosite pentru ridicarea Complexului portuar din insula Ramadan de la Giurgiu, lucrari care fusesera finalizate in anul 1905.
Deputatul Mircia Giurgiu cere reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, cere sa fie reluate lucrarile la Autostrada Transilvania, cu atat mai mult cu cat sustine ca exista bani alocati prin bugetul de stat.
Modernizarea drumului Bucuresti-Giurgiu cu trafic restrictionat pe o banda timp de 2 ani Libertatea.ro informeaza:
Legaturile la granita intre Giurgiu si Ruse sunt puternice si de traditie, cele doua comunitati deruland importante si numeroase proiecte transfrontaliere in cadrul Euroregiunii Giurgiu - Ruse.
Gorjenii se afla momentan pe locul 7 in Divizia A de baschet masculin, in timp ce adversara lor ocupa locul 10, insa cu un joc mai putin disputat.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei apara onoarea romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
Octavian ANDRONIC) Pe soseaua care duce dinspre Giurgiu spre Comana, intre Frasinu si Baneasa, se facuse joi pe la pranz o coada de masini parcate de o parte si de alta a soselei pe vreun kilometru.
Cinci parlamentari de Giurgiu ai Opozitiei i-au cerut public premierului Calin Popescu-Tariceanu sa se desolidarizeze de “abuzurile si ilegalitatile“ savarsite de Lucian Iliescu, presedintele PNL Giurgiu si primar al municipiului Giurgiu.
Intreaga poveste a pornit acum o luna zile, in momentul in care Greenpeace a dezvaluit faptul ca SC Grivco, firma lui Voiculescu, cultiva ilegal soia MG in zona Parcului Comana, in aval de orasul Giurgiu.
Dupa ce taxele de la Giurgiu l-au determinat pe primarul Lucian Iliescu sa faca o gluma mai mult decat nesarata, cum ca ar fi fost cu presedintele Traian Basescu la femei, a venit si randul premierului Calin Popescu sa reactioneze. ... La sedinta a venit si primarul din Giurgiu.
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la Santierul Naval Giurgiu, la lansarea unei nave, el apreciind, cu aceasta ocazie, ca "oricat otel ar fi intr-o nava, ea tot are suflet".
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
google-analytics.com