Cautare

3774 de rezultate pentru "clasament divizia iv neamt 2010" (3.54 secunde)
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
Melinesti, Piatra Neamt si Moldovita. ... Cu o suprafata totala de 313 mp, din care sala de vanzari este de 206 mp, unitatea din Piatra Neamt, judetul Neamt, functioneaza in format City pe str.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... In acelasi format se prezinta si unitatea din Piatra Neamt.
Doresc sa trag un semnal de alarma in privinta acestei situatii, fiind convins de gravitatea ei atat prin observatii personale, cat si in urma participarii la Conferinta internationala a profesorilor de istorie, organizata la Tirgu-Neamt, la 5 septembrie a.c., de Asociatia Profesorilor de Istorie din Romania â€"APIR-Clio si de Asociatia Profesorilor de Istorie din Neamt, finalizata cu Memorandumul de la Neamt.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman va invita joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania.
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
Sedinta la Prefectura Neamt, la 5 zile de la prabusirea podului de la Lutca. ... Expertizele tehnice solicitate de procurori si de Consuliul Judetean ar trebui sa aduca lamuriri cu privire la cauzele prabusirii podului din judetul Neamt.
Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni. ... Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.
Situatia financiara a companiei si datoriile mari catre ANAF au determinat compania sa aiba pe primele noua luni din 2010 doar o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro, iar "Electro"
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Pionierat in tehnologiile medicale Evenimentul Zilele Roche (Diagnostic)” a devenit deja un eveniment cu traditie in IVD (In Vitro Diagnostic - Diagnostic de laborator), fiind organizat de Roche Diagnostics Romania anual, incepand din anul 2010, cu scopul de a promova noile tehnologii necesare diagnosticului de laborator, dar si actualizarii informatiilor stiintifice cu privire la teste.
Mihnea Vasiliu, director divizia Quality a Grupului, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca ziarul Cotidianul, editat de Grupul Realitatea-Catavencu, va fi inchis temporar, precizand ca publicatia nu se inchide, ci se ia o pauza pana la gasirea unui investitor.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
google-analytics.com