Cautare

3774 de rezultate pentru "clasament divizia d neamt 2010" (2.83 secunde)
Gorjenii se afla momentan pe locul 7 in Divizia A de baschet masculin, in timp ce adversara lor ocupa locul 10, insa cu un joc mai putin disputat.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.05, G.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate.
Presedintele PSD Neamt, Dan Vasile Constantin, a demisionat ieri din functie, acuzand ca a pierdut presedintia Consiliului Judetean Neamt din cauza "tradarii" unor consilieri judeteni ai acestui partid.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: ... "Daca aceste conditii vor fi indeplinite, bineinteles ca ma voi inscrie in PLD si voi candida la sefia organizatiei Neamt.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Piatra Neamt, ca dupa data de 1 iunie, cand se vor desfasura alegerile locale, "Moldova va fi in culoarea placuta a rosului". ... Sunt sigur ca la Neamt PSD va castiga alegerile.
"Pinalti" vine cu sustinerea La evenimentul organizat ieri a fost invitat si primarul orasului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut de mai toata lumea sub numele de "Pinalti", care a castigat saptamana trecuta un nou mandat de primar, cu aproximativ 80% dintre sufragii.
Organizatia de la Neamt a PSD se declara impotriva aliantei incheiaet de conducerea social-democratilor cu conservatorii.
Lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea loc vineri, la Piatra Neamt.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
google-analytics.com