Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomitahey1" (3.40 secunde)
Alaturi de alte 44 de tari, PepsiCo Romania face parte din divizia PepsiCo Europe, liderul pe piata de bauturi si produse alimentare in Europa, avand peste 50 000 de angajati.
DAN D. ... Functia sa de la AAS/TTS va fi de a lucra ca legatura si interlocutor in colectarea acestor informatii pentru divizia de Stiinta.
DAN D. ... La 20 aprilie 1977, locotenent colonelul John Farr, care lucra la divizia de cercetare a Congresului american, a trimis raspunsul sau lui Markey.
"A fost cea mai buna echipa din Divizia B", s-a laudat, ieri, liderul PD, comparand gruparea ros-albastra cu o serie de echipe divizionare, mai putin Liberty Salonta, cea care a jucat fotbal pe goluri si a reusit promovarea in Liga, din prima.
Cele cinci institutii interesate de privatizarea Complexului Energetic Craiova (CE), Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, va trebui sa astepte toamna pana cand guvernul va finaliza strategia de restructurare a sectorului energetic.
O suma substantiala va primi, in plus, echipa de fotbal locala "Callatis" care, desi a retrogradat in divizia C, are sustinerea totala a primarului Mangaliei:
El a spus ca nu stie daca Basescu a facut parte, ca angajat, din Divizia Intai a Securitatii - Aparatul Opresiv al Partidului Comunist, dar are dovezi ca seful statului a facut acte de opresiune impotriva unor oameni, deoarece cunoaste doua dintre victimele acestuia.
Becalistii din judetul nostru inca nu au reusit sa primeasca aprobare pentru ca echipa Steaua Cosmesti, inscrisa in Divizia Onoare, sa joace pe terenul de fotbal din comuna galateana Cosmesti.
Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Ancheta a fost lansata in luna februarie de divizia antiterorista a Parchetului din Paris, au anuntat surse judiciare.
Nu vom mai face parte din sezonul urmator din randul finantatorilor echipei Pandurii si s-a refacut lista cu asociatii. Noi am finantat echipa inca din momentul in care a intrat in Divizia B.
- unde actionar principal este Constantin Fratila (foto), fostul arbitru in Divizia A. Societatea controlata de omul de afaceri mai sus amintit nu a avut anexata la dosar scrisoarea de garantie bancara.
Nu stiu de ce, dar Romania este tratata de multe ori ca o echipa de fotbal de divizia C sau chiar de juniori care doar se antreneaza pentru un meci important, a carui aparitie continua sa intarzie.
La Craiova, de exemplu, suporterii, care formeaza nucleul cel mai dur al zecilor sau celor 100 si ceva de demonstranti, au revendicari legate de revenirea echipei de fotbal in Divizia A sau scandeaza impotriva lui Mitica Dragomir si a lui Mircea Sandu.
Desigur, ei urmeaza sa joace doar prin divizia C, la un loc cu nasul Elodiei si mioarele lui Becali. Dar sa lasam trecutul sa mearga linistit spre cartile de istorie contemporana si sa ne ocupam de prezent.
Completati acest tablou cu un procuror pensionat peste noapte, disparut inexplicabil, retras din mari dosare, cu voci din sistem care pretind ca procurorii se transforma incet in divizia penala a serviciilor.
Sistemul este de neclintit. Miscarea suveranista, supravegheata atent de divizia pentru apararea Constitutiei, e sufocata din fasa. ... Aici rasare speranta, vorba d-lui Klemm:
Conform unor surse politice, la discutia dintre cei doi oficiali a fost prezent si Radu Ioanid, de la Washington, cel care conduce divizia de cercetare arhivistica din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington.
Divizia A Bürger. Unii intra, altii ies... Topul celor mai bogati 300 de romani a suferit insa si modificari fata de anul trecut.
Pe termen scurt si mediu, PIB-ul va creste Pe de alta parte, divizia Economist Intelligence Unit (EIU) a publicatiei “The Economist“ apreciaza ca valoarea cresterii economice a Romaniei se va situa in jurul nivelului de 5% anual pentru perioada 2004-2007.
google-analytics.com