Cautare

730 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomita" (2.98 secunde)
Si mi-l si inchipuiam pe acest imaginar intocmind, pe criteriii numai de el stiute, un clasament asemanator. ... Cinci din zece pentru Romania au fost fotbalisti, de la Mirel Radoi, ultimul pe lista la Cristi Chivu, laureatul acestui clasament.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Universitatea Cambridge a urcat pe locul al doilea in noul clasament mondial al universitatilor. ... Massachusetts Institute of Technology isi pastreaza primul loc in clasament.
Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament. De cealalta parte, Rapid a ajuns la 24 de puncte si este pe locul doi in clasament, in spatele celor de la Farul.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
Urmatoarea escala facuta de presedintele Iliescu a fost in apropiere de Lehliu, unde a participat - alaturi de premierul Adrian Nastase (care vizitase judetul Ialomita - n.r.), ministrul Miron Mitrea, ministrul Mircea Geoana si ambasadorul Frantei la Bucuresti - la inaugurarea tronsonului Lehliu-Drajna al Autostrazii Soarelui.
In perspectiva Congresului PSD, liderul din Ialomita al acestui partid, Silvian Ciuperca, apreciaza ca evenimentul va trebui sa conduca la “restructurarea partidului si la construirea unui nou proiect politic, care sa realizeze o mai mare apropiere a partidului de baza lui electorala si ideologica“.
Presedintele Comitetului National de Conducere, Marian Milut, a anuntat venirea in PPCD a patru filiale ale Actiunii Populare, cele din Dolj, Calarasi, Ialomita si Teleorman.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti. ... Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.).
Vrancea - 74%, Valcea - 72%, Ialomita - 72%, Botosani - 68%, Vaslui - 65%, Buzau - 72%, Constanta - 63%, Hunedoara - 69%.
Nemultumiti de faptul ca nu le sunt respectate drepturile salariale mentionate in contractul colectiv de munca, angajatii CFR au hotarat organizarea unei greve de avertisment la nivel national. "Uniunea Teritoriala a Sindicatului Miscare - Comercial din Constanta are in subordine 4 judete, Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
La eveniment au participat peste 1.000 de delegati ai organizatiilor Ilfov, Giurgiu, Ialomita si ai celor sase sectoare ale Capitalei.
Este vorba despre notarii din Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman. Astfel, potrivit Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, vor fi reduse valorile orientative imobiliare cuprinse in Ghidul privind valorile orientative ale proprietatilor imobiliare - 2010.
Ialomita), situata la aproximativ 60 km de Bucuresti. Peste 300 de fani si admiratori ai sportului cu motor au cerut autografe!
Au fost semnalate cazurile extrem de grave de la Galati, de la Ialomita, unde s-a incercat schimbarea presedintelui si vicepresedintelui, de la Botosani, de la Suceava", ne-a declarat Dan Nica.
Au aparut doua situatii inedite, cea de la Ialomita, rezolvata prin interventia directa a ministrului Administratiei si Internelor, si cea de la Galati, care pune in postura de a nu putea accesa chiar si fonduri europene dupa 1 ianuarie 2007, pentru ca echipa de la nivelul administratiei publice locale nu este completa", a precizat euroobservatorul PSD, Valeriu Zgonea.
Liderul democrat a dat exemplul primarului de Ialomita, presedinte fondator a organizatiei locale a PD, in 1990, care a fost obligat sa treaca la social-democrati.
Una peste alta, pentru a-si sustine pozitia, Mircea Solomon a afirmat ca dupa ce Regiunea Ilfov va fi desfiintata, Regiunea 2 Sud-Est, al carui lider este, va prelua si judetele Calarasi si Ialomita, pe langa cele sase pe care le are deja.
Mult mai tarziu, dupa 18 aprilie 1833, cand guvernatorul Kiseleff hotaraste mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi, principalele probleme ale locuitorilor din capitala de judet vor fi date in seama unei Comisii locale care va dispune si de un buget propriu, comisie ce functiona in baza prevederilor Regulamentului Organic.
google-analytics.com