Cautare

5121 de rezultate pentru "clasament divizia d fotbal neamt 2009" (4.03 secunde)
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... Ei hotarasc ce fel de fotbal vor sa vada, iar echipa lor fie se conformeaza, fie ii pierde. Ei platesc, canta si isi incurajeaza echipa, chiar daca ia bataie, pentru ca vor sa vada fotbal.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
Basescu a jurat in 2009 fals pe Biblie. ... La alegerile de la Neamt s-a furat ca la balamuc Ce parere aveti despre ce s-a intamplat la Neamt?
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Mai mult decat atat, marca de bere si-a pus amprenta si asupra Diviziei A la fotbal, pe care o sponsorizeaza si careia i-a imprumutat numele: Divizia A Bürger.
Intre datornici se afla cateva firme cunoscute din judet, dar si un club de fotbal - Sport Club Minerul Jilt, care inregistreaza obligatii bugetare restante in valoare de peste noua miliarde de lei vechi. Sport Club Minerul Jilt administreaza echipa de fotbal divizionara C Minerul Matasari.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
- Despre fotbal: ... - Cand nu vorbeste despre fotbal: ... In rest, totul este centrat pe fotbal, toata viata mea se invarte in jurul fotbalului. ... Debut in Divizia A la meciul SC Bacau - FC Constanta, scor 3-0 (11 septembrie 1982) 1982-1983 la FC Constanta:
A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei. ... Cariera de jucator Dan Alexa a inceput sa joace fotbal la varsta de 8 ani, la CSS Caransebes, consacrandu-se pe postul de mijlocas defensiv.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale. ... De la 12 ani (cand s-a legitimat) a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A.
Tranzactia a avut loc in contextul licitatiei pentru drepturile TV pentru meciurile de fotbal din Liga I de fotbal.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
google-analytics.com