Cautare

5121 de rezultate pentru "clasament divizia d fotbal neamt 2009" (2.71 secunde)
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Includerea in acest clasament se bazeaza pe o analiza a performantelor economice, sociale si de protectie a mediului, evaluand de asemenea guvernanta corporatista, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare si productie, precum si practicile si procesele de munca.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum. D.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Fanii olteni spun ca au adresat aceasta scrisoare premierului pentru ca nu le-au mai ramas multe sperante dupa ce Adunarea Generala a FRF a votat, luni, excluderea Universitatii Craiova, "poate cea mai iubita echipa de fotbal din Romania".
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Ca s-a ales praful de 15 ani incoace de toate echipele si eu am facut milioane in fotbal. ... Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
eu voi pune capat carierei politice a lui Basescu (Audio) Liderul PSD Victor Ponta sustine intr-un interviu acordat e-politic.ro ca el va fi cel care va pune capat carierei politice a presedintelui Traian Basescu, asa cum l-a avertizat pe acesta inca din decembrie 2009, atunci cand era doar membru al Partidului Social Democrat.
Si pe lista de consilieri, tot partenerii de afaceri ai d-lui Iorgus sunt, la fel si pe lista PNL. ... Au existat discutii oficiale, pe care poate sa vi le confirme si conducerea Partidului Social Democrat, insistente mari ale d-lui Iorgus la Bucuresti ca sa se intoarca in PSD.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. ... In plus, patronii majoritatii cluburilor din divizia Bürger sunt de parere ca performantele nu le permit sa atraga investitori puternici.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Divizia europeana a americanilor de la Lear, care patroneaza fabrica infiintata in 2001 la Pitesti, este inregistrata in Luxemburg si Marea Britanie.
Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate.
Presedintele PSD Neamt, Dan Vasile Constantin, a demisionat ieri din functie, acuzand ca a pierdut presedintia Consiliului Judetean Neamt din cauza "tradarii" unor consilieri judeteni ai acestui partid.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: ... "Daca aceste conditii vor fi indeplinite, bineinteles ca ma voi inscrie in PLD si voi candida la sefia organizatiei Neamt.
google-analytics.com