Cautare

2448 de rezultate pentru "clasament divizia d cluj" (2.73 secunde)
PDL, agatat de Sectorul 3 si de Cluj-Napoca (Autor: Bogdan Chirieac) Soarta PDL la alegerile din toamna pare ca se joaca la alegerile locale din Sectorul 3 al Capitalei si din municipiul Cluj Napoca.
Nokia a anuntat astazi inceperea productiei de dispozitive mobile in cadrul fabricii sale de la Cluj.
Rata somajului in judetul Cluj s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului din cauza disponibilizarilor la care au recurs mai multe societati comerciale ca urmare a crizei economice internationale, a declarat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, Daniel Don.
O firma-fantoma din Cluj isi cauta parteneri de afaceri in toata tara, carora le promite ca le diminueaza TVA de plata si le scade impozitul pe profit datorat statului.
Ziarul de Cluj informeaza: ... Principalul avantaj al tronsonului inaugurat sambata este castigarea de zeci de minute bune pe relatia Cluj-Mures, sustin soferii. "Fac de doua ori pe saptamana drumul Cluj - Brasov si am folosit si pana acum traseul prin Turda, Targu Mures si Sighisoara.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano. ... Inter - CFR Cluj 2-0 (Palacio 20′,87′)!
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Emil Racovita (15 noiembrie 1868, Iasi - 17 noiembrie 1947, Cluj-Napoca) este fondatorul biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician, potrivit site-ului Institutului Cultural Roman.
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Peste fix o luna, pe 29 Noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj! ... Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats. ... 17, la Cluj. ... Saptamana viitoare voi fi la Cluj, iar in curand voi avea spectacol pe scena Ateneului Roman.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. ... Construirea spitalului regional de Urgenta Cluj este un proiect indelung discutat si, din pacate, mereu amanat.
Ion Chiricuta din Cluj-Napoca. ... Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Bucuresti. Aceste registre functioneaza diferit, cel mai performant fiind cel de la Cluj-Napoca.
google-analytics.com