Cautare

2448 de rezultate pentru "clasament divizia d cluj" (2.96 secunde)
Gorjenii se afla momentan pe locul 7 in Divizia A de baschet masculin, in timp ce adversara lor ocupa locul 10, insa cu un joc mai putin disputat.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. Cele doua formatii sunt vecine de clasament:
Steaua, invinsa pe propriul teren de CFR Cluj (Autor: Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Grupul german Daimler renunta la deschiderea unei fabrici la Cluj si vrea sa investeasca in Bihor.
Liderul PRM Cluj, Gheorghe Funar (foto), a remis un comunicat in care arat ca Emil Boc - presedinte al PD si primar al municipiului Cluj-Napoca - "a inceput o actiune de intimidare a procurorilor de la DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj", in loc sa ia atitudine "impotriva actelor de coruptie, a santajelor si a traficului de influenta care sunt documentate de catre procurori si politisti".
Desi la nivel central Alianta D.A. ... Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Prezent la Cluj, acesta isi desemneaza "mostenitorul" in persoana lui Kelemen Hunor. ... Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj. ... PNTCD anunta marea reunificare de la Cluj. ... Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
google-analytics.com