Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 doljj" (7.33 secunde)
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
A promis locuinte, aqua-parcuri si fotbal pe paine. Din pacate, ratarea promovarii de catre FC Bihor i-a cam incurcat socotelile boss-ului din fruntea judetului. Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu are in vedere amanarea alegerilor locale, programata pentru vara acestui an, singura sa grija fiind ca acest scrutin sa nu se suprapuna cu perioada de desfasurare a Campionatului European de fotbal.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
Ne-au scos in strada de bucurie, ne-au facut sa aruncam televizoarele pe geam de disperare, ne-au facut sa simtim ca suntem si noi cineva acolo, intre cei mari ai fotbalului, ne-au infrumusetat viata.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... Intrebarile vizeaza strict cariera in fotbal a actualului tehnician de la Sahtior Donetk, nu si viata sa personala.
Cu totii ne dorim o schimbare in fotbal. Suntem satui de abuzuri, de scandaluri si de mediocritatea in care a ajuns sa se scufunde fotbalul romanesc. ... Greu de crezut ca aceasta schimbare ar putea avea loc curand. ... Fost jucator emblematic al Generatiei de Aur.
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
Fotbal: Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
CM de fotbal 2014: Romania se va duela cu Grecia in baraj, prima partida in deplasare Romania se va duela cu Grecia in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, prima mansa urmand sa se desfasoare in deplasare (15 noiembrie). ... Baraj, CM de fotbal 2014:
Vezi ce pedepse au primit in Dosarul Transferurilor Verdictele oferite la finalul celui de-al 69-lea termen din dosarul "Transferurilor" au cazut ca trasnetele asupra celor 8 oameni acuzati de procurori. Nimeni nu-si mai aminteste anii de asteptare, amanarile sau taraganarile.
Stadionul Arena Fonte Nova, Salvador, Bahia BELGIA si SUA s-au intalnit, marti de la ora 23:00, in ultima optime de finala de la CUPA MONDIALA DE FOTBAL 2014.
Prima semifinala a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal, al carui turneu se desfasoara in Brazilia, va fi BRAZILIA - GERMANIA, care se va juca la Belo Horizonte, marti - 8 iulie, la 23.00 (ora Romaniei).
google-analytics.com