Cautare

3727 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 dolj" (5.66 secunde)
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
Mare inspiratie pe consilierii prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu ori pe membrii PNL care i-au impus primului motociclist al tarii sa stabileasca zilele de 1 si 15 iunie ca date ale alegerilor locale!
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Chiar daca toate lucrarile sunt inca la stadiul de proiect, intre autoritatile implicate au inceput sa apara divergente, proiectele se suprapun, iar sinistratii nu asteapta decat un acoperis deasupra capului.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
Camera de Comert care activeaza in Craiova a functionat in ultimul an sub doua denumiri, au fost emise acte cu parafe diferite, cu nume diferite ale aceleiasi institutii.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
In plina criza, cifrele de la Fiscul doljean sfideaza logica. DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei. ... In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
google-analytics.com