Cautare

3726 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 dolj" (2.97 secunde)
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
260 de avansari. Festivitatile organizate ieri la Craiova de Ziua Politiei Romane au debutat cu depunerea unor coroane de flori la monumentul politistilor cazuti la datorie. Au urmat festivitatile de avansare in grad a celor mai buni agenti si ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj.
Ca si in anii precedenti, profiturile realizate in 2005 de oamenii de afaceri din domeniul imobiliar sunt demne de invidiat, mai ales ca, potrivit specialistilor, in vreme ce sectorul de productie implica cheltuieli periodice in tehnologizare si modernizare, imobilele cresc de la sine si au un rulaj rapid.
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj.
Consiliul Judetean Dolj, prin Centrul Sportiv de Copii si Juniori aflat in subordinea sa, a actionat in instanta Federatia Romana de Fotbal (FRF) si a solicitat anularea deciziei Adunarii Generale a FRF privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova, informeaza Agerpres.
Echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj a participat recent la un turneu international la Vidin (Bulgaria), reusind sa-si adjudece trofeul.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor. Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S.
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... O urmaresc de vreo 25 de ani si ii admir spiritul. Adevaratele echipe, indiferent de jucatori, de antrenori sau de conducerea cluburilor, isi pastreaza trasaturile de caracter.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi. Slabi de ingeri.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... "Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
google-analytics.com