Cautare

1988 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d neamt" (2.77 secunde)
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia. "Cand iti propui sa ocupi functia de lider de grup, trebuie sa ai argumente.
Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu a declarat ieri ca seful Politiei Romane, Petre Toba, a distrus, de cand se afla la conducerea institutiei, un "concept"
Presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, spune ca nu s-a decis inca ce candidat va avea partidul pentru locul de deputat ramas liber dupa decesul lui Surdu.
Social-democratii ironizeaza "culoarea verde" folosita in campanie de pedelisti Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Mircea Dusa, l-a ironizat, ieri, pe candidatul PDL din Neamtcare foloseste pe afise culoa¬rea verde, specifica UDMR, sustinand ca a recurs la aceasta solutie pentru ca daca alegea portocaliul nu-l mai vota nimeni.
Social-democratii ironizeaza "culoarea verde" folosita in campanie de pedelisti Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Mircea Dusa, l-a ironizat, ieri, pe candidatul PDL din Neamtcare foloseste pe afise culoa¬rea verde, specifica UDMR, sustinand ca a recurs la aceasta solutie pentru ca daca alegea portocaliul nu-l mai vota nimeni.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Pana atunci, insa, este extrem de important sa intelegem ce se intampla cu aceste tradari. ... Acum, in doua localitati, au avut loc alegeri pentru locurile de parlamentari ramase vacante.
Victor Ponta afirma ca Traian Basescu este ingrozit de USL. ... - De ce credeti ca ati devenit una dintre tintele preferate ale lui Traian Basescu in ultima perioada?
Machiavelli.ro publica un articol de Corina Cretu : Toamna politica Ne intalnim dupa o luna de vacanta. ... Am vazut multa tristete si resemnare, o saracie care contrasteaza violent cu propaganda oficiala, care considera ca cineva care castiga 800 de lei pe luna este bogat.
Saptamana trecuta, Guvernul a anuntat ca a transferat 66,5 milioane lei catre un numar total de 300 primarii cu situatii financiare dificile, acoperind astfel datoriile acestora, precum si cheltuielile curente si de capital.
In loc de denunt, autodenunt! Intr-un filmulet, postat pe youtube de catre utilizatorul "ElenaUdreaOficial1″ si preluat pe blogul divei din Plescoi, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe "Pinalti" Stefan, la indicatiile Elenei Udrea, suna la politie pentru a reclama o prezumtiva "frauda electorala".
Tevarilor de la “Mittal Steel“ Roman (n. ... De asemenea, salariatii n-au voie sa faca sport in incinta Petrotub, iar daca incalca aceste prevederi sunt amenintati cu desfacerea contractului de munca. Si astea sunt numai cateva dintre articolele regulamentului de ordine interioara pentru salariatii din “Mittal Steel“ Roman.
Programul de preschimbare a rablelor a creat nebunie, cozi infernale si situatii paradoxale in intreaga tara. Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a lansat o oferta de cumparare a cladirilor administrative ale combinatului Fortus, unul dintre colosii industriali ai Iasiului, pentru a le transforma intr-un complex hotelier si de birouri, potrivit Mediafax. Mitropolia Moldovei si Bucovinei a depus deja o scrisoare de intentie pentru cumpararea pavilionului administrativ.
Sute de turisti din cele mai indepartate colturi ale tarii si de peste hotare aleg sa-si petreaca concediul sau, dupa caz, vacanta la manastirile si schiturile din zona Neamtului. In functie de confort, pretul unei camere intr-o manastire variaza intre 100.000 si 600.000 de lei.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format. ... Melinesti, Piatra Neamt si Moldovita.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... 3 si are o suprafata totala de 264 mp, din care sala de vanzari masoara 193 mp. In acelasi format se prezinta si unitatea din Piatra Neamt.
google-analytics.com