Cautare

2729 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d brasov" (3.44 secunde)
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale. A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte. "E ultima conferinta de presa.
Restructurarea politica a PSD, de care vorbesc de zile intregi liderii de la Bucuresti ai partidului, a capatat la nivel local forma unor vendete.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Dar de ce s-a anuntat prea devreme?
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Buna Ziua Brasov / PSD Brasov vrea sa obtina cel putin o functie de vicepresedinte la nivel national (Autor: Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
Ministrul Delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo, sustine construirea autostrazii Brasov-Bors si critica incercarile de schimbare a strategiei nationale in domeniul construirii retelei de autostrazi.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei. UDMR, alaturi de care se afla si fostii aliati PSD, cere Guvernului Tariceanu sa finanteze la timp autostrada pentru ca ea sa se construiasca in termenele stabilite.
Licitatia pentru tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei (19,5 km) al autostrazii Bucuresti-Brasov a fost amanata cu o saptamana la cererea mai multor companii care au achizitionat caietul de sarcini, anunta The Money Channel, care citeaza surse din cadrul Ministerului Transporturilor.
Dupa disponibilizarea celor 1.800 de salariati si inchiderea uzinei in aprilie, Tractorul Brasov a fost scos la vanzare. Potrivit Mediafax, activele uzinei Tractorul Brasov, aflata in lichidare, vor fi scoase la vanzare la 5 iulie, la pachet.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Cele 12 consortii si asocieri de firme sunt: ... J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; ... Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi;
Compania americana Colgate-Palmolive va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brat=sov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar intreaga productie va fi mutata in Polonia pana la sfartitul acestui an.Programul de restructurare al companiei americane nu vizeaza doar fabrica din Brasov, ci si alte trei fabrici din Europa:
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Kronospan Romania reprezinta cel mai mare producator de placi PAL din Sud-Estul Europei si o filiala a multi-nationalei Kronospan. Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta.
google-analytics.com