Cautare

1951 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c seria 2" (2.62 secunde)
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... O urmaresc de vreo 25 de ani si ii admir spiritul. Adevaratele echipe, indiferent de jucatori, de antrenori sau de conducerea cluburilor, isi pastreaza trasaturile de caracter.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi. Slabi de ingeri.
Baschetbalistii craioveni au oprit seria negativa. Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... "Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera "Regelui" - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale. A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte. "E ultima conferinta de presa.
pe terenul de joc. Confruntarea de astazi, de la ora 17.00, de pe "Municipalul"
Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului.
"Exista mai multe modalitati de abordare a acestei piete", a declarat un purtator de cuvant al constructorului german, citat de site-ul Reuters.com. Potrivit sursei mentionate, BMW a pus deja la dispozitia clientilor din China o versiune mai lunga a modelului din seria 7.
google-analytics.com