Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (2.85 secunde)
Ministerul Mediului a decis alocarea inca din cadrul primei etape a programului Rabla a unei cote suplimentare de 1.731 de unitati pentru Dacia, datorita cererii foarte mari din partea populatiei, a declarat ieri ministrul de resort, Nicolae Nemirschi.
In primul trimestru al anului in curs Dacia, marca de autovehicule a Grupului francez Renault, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 20,3%, la 153. 826 unitati, de la 127. ... Oferta Dacia, compusa din modele convenabile, este potrivita pentru actuala perioada de criza.
Productia modelului Dacia Sandero a ajuns la 300.000 de unitati in 2 ani de la lansare, evolutia fiind sustinuta mai ales de vanzarile de pe pietele externe.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. Modelul Stepway, 1.6l, 90 CP, de culoare gris platine, va fi livrat in cel mai scurt timp unui client din Bosnia si Hertegovina.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. Modelul Stepway, 1.6l, 90 CP, de culoare gris platine, va fi livrat in cel mai scurt timp unui client din Bosnia si Hertegovina.
Wall-Street.ro a realizat topul celor mai importante evenimente de business ale ultimelor 12 luni. Puteti citi in continuare evenimentul de pe locul 7: Dacia, un succes la export.
Dacia, marca low-cost care sustine vanzarile Renault, are probleme pe pietele emergente, insa se bucura de succes in statele dezvoltate, unde cumparatorii incearca sa faca economii, ceea ce erodeaza performantele modelelor mai scumpe, potrivit Wall Street Journal (WSJ).
Dacia a vandut 100.000 de masini in UE in primele trei luni ale anului.
La data de 10 ianuarie 2011, in jurul orei 22:45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie, in urma unei sesizari la SNUAU 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane forteaza porbagajul unui autoturism marca Dacia Logan, au depistat pe str.Turda, sector 1, intr-o parcare, trei indivizi care stateau intr-un autoturism marca Dacia 1310.
Statutul zonei intercomunitare care se va infiinta intre municipiile Galati si Braila va fi intocmit de consilierul ministrului Lucrarilor Publice, Laszo Borbely, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Topul lunii mai 2009, alcatuit de site-ul News Interceptor, incepe si se incheie cu doi reprezentanti ai clanului Basescu: ... Pe locul 2 - Emil Boc iar pe locul 3 - Mircea Geoana, in urcare fata de luna trecuta.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Becali a spus ca este vinovat de infrangerea cu CSU Craiova, motiv pentru care nu il da afara pe Dica. ... Are omul dreptate, nu e lasat de mine, de aia face ceea ce face.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
google-analytics.com