Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (5.62 secunde)
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Artisti plastici din Calarasi - Romania au expus recent, la Chisinau, la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce s-a desfasurat intre 25 - 27 martie, la Chisinau si in raionul Calarasi.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Despre constiinta identitatii de neam", pe care o puteti citi in continuare. Se vor implini, peste doua zile, 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! "Fotbalul va fi mai sarac fara giulesteni!" Rapidistii PLANG de disperare! ... x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Dacia analizeaza posibilitatea reducerii pretului la automobile in cuantum de pana la 2.000 de euro din costul actual, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor, a declarat miercuri vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe.
Dacia analizeaza posibilitatea reducerii pretului la automobile in cuantum de pana la 2.000 de euro din costul actual, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor, a declarat miercuri vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe.
Dacia analizeaza posibilitatea reducerii pretului la automobile in cuantum de pana la 2.000 de euro din costul actual, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor, a declarat miercuri vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe.
Dan Lazar, consilier al lui Emil Boc si presedinte al "Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de incurajare a fabricarii autovehiculului electric in Romania", recunoaste ca el este deocamdata in faza de alfabetizare in domeniu. ... M-am decis sa conduc si eu, cat de curand, un asemenea automobil.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sau Automobile Dacia nu sunt obligate sa-i achite vreo suma inginerului Romica Sandu Ion, inventatorul eleronului Dacia, pana cand instanta nu va lua o hotarare irevocabila in privinta contestatiei formulate.
Dacia a lansat ieri la Craiova, in Piata Prefecturii, o ampla campanie de teste cu modelul Logan, sub sloganul "Cu Logan, orasul tau este Europa", unde se poate castiga o Dacia Logan Ambiance 1.4 MPI.
Intr-o lume ce devine din ce in ce mai interconectata, intr-o Romanie care isi deschide economia si turismul tot mai mult spre restul lumii, activitatea de rent-a-car se impune ca o necesitate.
Sustinerea taxei de prima inmatriculare de catre Automobile Dacia este surprinzatoare, avand in vedere ca aceasta este discriminatorie potrivit normelor Uniunii Europene, a declarat ieri Onno Simons, prim-consilier al reprezentantei Comisiei Europene in Romania, citat de Mediafax.
Dacia a exportat peste 60.522 de automobile in primul semestru al acestui an, cu 50,6% mai mult decat in perioada similara din 2006.
Producatorul roman de autoturisme Dacia Renault a raportat pentru 2007 vanzari de 230.473 de unitati, in crestere cu 7,4% fata de 2006. ... De altfel, exporturile au marcat o crestere cu 44,3% fata de anul precedent.
Vanzarile Dacia in Romania ar putea scadea cu 15-20% in conditiile in care noua grila privind taxa de prima inmatriculare va intra in vigoare si daca in programul "Rabla" nu vor fi alocate fonduri pentru 100.000 unitati, a declarat vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe.
Uzinele Dacia au reluat productia, dupa ce peste 60% dintre angajati au renuntat la greva.
Dacia vizeaza in 2009 comercializarea a circa 100.000 - 110.000 de unitati pe plan local, iar din productia de 350.000 - 400.000 unitati, doua treimi vor merge la export, a declarat, marti, la lansarea oficiala a noului model Logan, directorul general Dacia, Francois Fourmont.
Productia de la uzina de la Mioveni a fost intrerupta timp de doua saptamani, ca urmare a scaderii drastice a vanzarilor de masini, dar ieri uzina si-a reinceput activitatea.
Sute de persoane au asistat, sambata dupa-amiaza, pe platoul din fata portii principale a Uzinei Dacia din Mioveni, la demolarea prin explozii controlate a pavilionului administrativ, o cladire veche de 35 de ani.
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata. Prima transa de rable scoase din parcul auto e de 20.000 de unitati.
google-analytics.com